Новини

Як обрати парфуми: корисні поради жінкам*

На що звертаєте увагу при знайомстві ви? Більшість чоловіків стверджують, що при першій зустрічі з жінкою вони зосереджуються на взутті, волоссі та запахові. Якщо із першими двома пунктами легко впоратися, щоб викликати захоплення, то із останнім – важче. А все тому, що пошуки відповідного аромату можуть займати місяці та навіть роки. Що впливає на вибір парфумів та як вони впливають на імідж жінки – у матеріалі.

Як правило, дівчата починають експериментувати із запахами у підлітковому віці. Вони можуть користуватися і маминими, і бабусиними, і подруг парфумами. Період пошуку свого аромату може тривати навіть до десяти років. Тому індивідуальні парфумні ноти з’являються лише в момент формування жіночності та загального образу. І якщо безтурботна дівчина дозволяла собі надушитись будь-якими парфумами, то впевнена у собі жінка ніколи такого не зробить.

Як підібрати духи: поради і рекомендації

Сьогодні існує чимало теорій та підказок, як вибрати духи. Так, одні фахівці стверджують, що слід звертати увагу на тип шкіри: суха шкіра потребує різких запахів, жирна – легких і ніжних, комбінована та нормальна – стійких та яскраво виражених. Інші ж парфумери рекомендують обирати аромат відповідно до кольору волосся: за теорією, брюнеткам краще підійдуть пряні та східні ноти, блондинкам та русявим – квіткові та цитрусові, а рудим – терпкі. Астрологи у свою чергу склали цілий гороскоп з відповідними запахами: кожен знак зодіаку має свою палітру та особливі ноти серця. Вірити в ці рекомендації, чи ні – справа кожного, знаємо одне – обирати парфуми лише за рекомендаціями або наосліп не варто. Ваш аромат той, який ви по-особливому відчуваєте і з яким ваш образ буде гармонійним. Тому, обираючи парфум, звертайте увагу на:

Доречність запахів до вашого образу: якщо ви ділова людина – відразу відкиньте варіанти з різкими та яскраво враженими запахами, надайте перевагу терпким, спокійним ароматам. Якщо ж ви публічна особа або просто любите бути в центрі уваги – обирайте духи із неймовірно пишним шлейфом та особливими нотами. А якщо ви офісний працівник чи вчитель ніжний дещо прями або свіжий аромат – саме для вас.

Звертайте увагу на складники парфумів: обирайте аромат із важливим для вас ефектом. Лаванда, ваніль чи нарцис – заспокоюватимуть; кава, цитрус чи дерево – збуджуватимуть; фрукти та прянощі – розслаблюватимуть.

Не ведіться на поради подруг і тренди. Парфуми – дуже інтимна та особлива річ, при виборі якої варто орієнтуватися лише на власний смак і стиль

Купуйте духи лише у перевірених точках продажу. Будьте певними, що ви купуєте якісні парфуми, а не розведені концентрати. Кращі зразки справжніх духів зібрані на https://parfumcity.com.ua/.

Що має знати про парфуми кожна жінка

Хоч на перший погляд парфуми здаються незначною дрібничкою, від них багато чого залежить. Це і ваша впевненість, і комфорт, і любов, і гармонія, і навіть статус. От ви можете уявити успішну жінку без її особливого аромату? Ми ні, справжні красуні пахнуть неймовірно. Пам’ятайте, ваш запах має стати улюбленим для вашого чоловіка. Він повинен притягувати, а не відштовхувати, збуджувати, а не роздратовувати. Тому обирайте той аромат, який сподобається не лише вам, а й партнерові. Бо щастя – в гармонії. Повірте, коли ви знайдете свій аромат, ви це відчуєте. Тому покладайтеся лише на особистий смак і бажання.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.