Новини

Дієтологи назвали фрукт, який допомагає схуднути

Американські дієтологи та фахівці у сфері правильного харчування назвали фрукт, який допомагає схуднути.

Про це пише Depo.ua із посиланням на видання Women’s Health.

Ванесса Ріссетто – лікар-дієтолог і співзасновниця освітньої платформи про здорове харчування – зазначила, що ананас є одним із найкращих фруктів, які сприяють схудненню. Він містить мало калорій – всього 52 на 100 грамів. Однак тим, хто сидить на низьковуглеводній дієті, варто їсти ананас з обережністю, щоб не перевищити норму вуглеводів на добу.

Вона також наголосила, що в ананасі є бромелайн – фермент, який допомагає розщеплювати білок і допомагає краще засвоюватися деяким поживним речовинам.

“Вважається, що бромелайн допомагає спалювати жир. Чому? Він може розщеплювати білки до амінокислот і допомагає організму отримувати енергію з жиру”, – розповіла дієтолог.

Дієтолог Кері Ганс зазначила, що у фрукті міститься багато клітковини.

“Клітковина повільно перетравлюється в організмі й допомагає зберегти почуття ситості. Це важливо для зниження ваги”, – зазначила вона.

Також дієтологи стверджують, що фрукт багатий марганцем, який допомагає регулювати метаболізм жирів і вуглеводів. Високий вміст вітамінів C, B1, B2, B3 і B6 зміцнює імунну систему і допомагає в боротьбі з мікробами та вірусами.

” ”

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.