Новини

Постраждалій у жахливій ДТП 17-річній чернівчанці потрібні кошти на складну операцію

Допомогти зібрати кошти постраждалій у страшній ДТП 17-річній дівчині – з таким проханням звернулася до всіх небайдужих чернівчанка Оксана Чернівчан.

Прохання про допомогу жінка опублікувала у спільності Активний Гравітон, пише molbuk.ua

Авторка розповідає, що кілька днів тому, 30 червня, на Мамаївській трасі водій легковика на випускний вечір збив 17-річну дівчинку – мешканку району Гравітон і однокласницю її доньки.
“Травми дуже важкі: переломи обидвох ніг, ліва рука, ліве плече та перелом таза. Дякуючи Богові та її Ангелу хранителю, хребет, голівка, внутрішні органи цілі. В перші 3-4 години лікарі боролись за її життя, потім ще 4 години рятували ліву ніжку. Зараз очікуємо стабілізації організму та готують до 2-ї операції плеча. Будемо сподіватися, що таз оперувати не потрібно”, – такі жахливі травми описує жінка.

Вона просить допомогти грошима на операцію.

“Звертаємося до усіх небайдужих, хто чим може допомогти. Багато людей соромляться кинути маленьку суму 10-20грн і не хочуть висвітлювати своє ім’я, будь-ласка, кидайте хто скільки може на картку голови батьківського комітету 11-А класу Фокіна Людмила. Вона зможе перекинути однією сумою батькові Дмитру”, – просить Оксана Чернівчан.

Номер картки:

168745015690214

Нагадаємо, за повідомленням відділу комунікації поліції Чернівецької області, 30 червня 50-річний водій автомобіля “Volkswagen Passat” не обрав безпечної швидкості руху й на пішохідному переході допустив наїзд на 17-річну дівчину-пішохода. Медики діагностували у потерпілої політравму й госпіталізували до лікарні.

Слідчі Чернівецького районного управління поліції внесли відомості про ДТП до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від 51 тисячі до 85 тисяч гривень або виправні роботи на строк до 2 років, або арешт на строк до 6 місяців, або обмеження волі на строк до 3 років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3 років.

” ”

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.