Новини

Гості приїжджають, а квітів нема: у мережу запустили фейк про лавандове поле на Буковині

Ось так поле виглядає насправді

Цьогоріч у селі Білівці Дністровського району (Хотинщина) не розквітло лавандове поле. Тим часом люди звідусіль приїжджають сюди на фотосесію, обмануті недостовірним дописом в одній із груп у соцмережах.

Про це на своїй Facebook-сторінці повідомила журналістка Людмила Мельник, пише molbuk.ua

Пані Людмила зазначає, що орендатор поля, який засіяв 10 гектарів лавандою у Білівцях, сподівався на гарний врожай, проте лаванда не розквітла. Тепер чоловік має надію на наступний рік. Водночас у соцмережі опублікували світлину з красивим лавандовим полем, яке буцімто розквітло у Білівцях.

Ось так у групі “Афіша Білівці” виглядає лавандове поле, але насправді картина зовсім не відповідає дійсності

Ось тепер до села і їдуть звідусіль відвідувачі. А потім повертаються з гірким розчаруванням.

“У Білівцях поки що немає квітучої лаванди. Чекаємо квітів на наступний рік. Кожних вихідних до Білівців їдуть кортежі з різних міст і областей України на лавандове поле. Просто шкода людей, які долають десятки і сотні кілометрів з надією побачити лавандове поле чи зробити фотосесію. Люди “влітають у копієчку”. Бо ж , готуючись до фотосесії, панянки і пані роблять зачіски і візаж, навіть сукні беруть напрокат, вже не кажучи про пальне, втрачений час і розчарування. Приїжджають також і наречені на фотосесію”, – написала Людмила Мельник.

Журналістка додала, мешканці села мають надію, що лаванда розквітне наступного року, і тоді сотні туристів зможуть навідатися на поле.

” ”

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.