Новини

Астрологи розповіли, як підкорити чоловіка згідно з його знаком Зодіаку

Астрологи розповіли, як знайти шлях до серця будь-якого чоловіка згідно Його знаку Зодіаку.

Про це пише “Клубер”.

Овен

Овну подобається, коли його сприймають як цінний приз. Крім того, він очікує, що ви будете віддавати йому належне і захоплюватися ним, перебуваючи в компанії інших людей.

Тілець

Тельцям подобається спокій і смачна їжа. А якщо додатково до цього ви ще будете регулярно проявляти стосовно нього ніжність – він весь у ваших руках.

Близнюки

Близнюки люблять грати в догонялки. Їх не стільки цікавить навіть секс, як сам процес завоювання. Скористайтеся цим.

Рак

Раки-найвимогливіші чоловіки у всьому зодіакальному ряду. Вони жадають фізичного контакту, любові та емоційних гарантій. Ви повинні постійно демонструвати і доводити йому свою любов.

Лев

Леви тануть від щирих компліментів. Не перестарайтеся-фальш вони відчувають за версту. Хваліть його дивовижні здібності, що дозволяють йому заробляти великі гроші.

Діва

Діви схиблені на контролі. Чим менше ви будете з ними сперечатися – тим податливіше вони стануть.

Терези

Терези люблять проявляти ініціативу і дуже швидко втрачають свій інтерес до людини, якого не можуть контролювати або для якого їм не потрібно занадто старанно намагатися.

Скорпіон

Скорпіонами рухає ревнощі. Їм потрібна дівчина, яку хочуть інші чоловіки. Розпаліть в ньому пристрасть і ревнощі – і він вже не зможе вас забути.

Стрілець

Ці чуттєві створіння люблять їжу і напої, парфуми і все, що добре пахне. Але вони терпіти не можуть ревнощі і спроби їх контролювати. А ще їм подобається виглядати неприступними.

Козеріг

Найкомфортніше Козерогу тоді, коли він переконаний, що у нього є вся необхідна від вас підтримка і ваша нерозділене кохання. Одне лише ваша присутність в потрібний час і в потрібному місці вже буде підвищувати вашу цінність для цього чоловіка.

Водолій

Кращий сценарій для Водолія це посиденьки за тривалою бесідою з тим, кого вони люблять. Він любить говорити про себе та свої довгострокові цілі, тому переконайтеся, що поділяєте його ентузіазм щодо планів на майбутнє.

Риби

Риби готові поділитися з вами всім, навіть грошима, тому що вірять, що мати загальний банківський рахунок це дуже сексуально. Однак в емоційному плані риби є дуже невпевненим в собі знаком. Вам потрібно постійно переконувати їх в тому, що вони стоять у вас на першому місці.

” ”

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.