Новини

Хочеш стабільно заробляти? Відкрий «Pronto Pizza» і «Sushi Pro» за франшизою у своєму місті!*

Створити успішний бізнес мріє кожна людина з амбіціями та підприємницькою жилкою. Однак почати справу з нуля дуже і дуже важко. Адже потрібно продумати усе – від назви та логотипу до бізнес-плану, стратегії розвитку та усіх бюрократичних нюансів, а найменше похибка тут вартуватиме повному провалу. Тому якщо ви перебуваєте лише на старті, то краще залучитися підтримкою тих, хто уже створив певний бренд. Мова йде про франчайзинг. Залежно від вашого регіону, знань та особистих побажань можна обрати будь-яку галузь. Як показує практика, оптимальним і завжди вигідним рішенням буде ресторанний бізнес, а за досвідом минулого року – ще й той, який спеціалізується ще й на доставці. Зараз ми розповімо вам, чому франшиза Pronto Pizza та Sushi Pro буде вигідною інвестицією.

Франшиза Pronto Pizza та Sushi Pro: що це означає

Скептиків, СЏРєС– скажуть, що “С…С–Р±Р° дурень вкладе СЃРІРѕС— гроші Сѓ чужий бізнес”, РїСЂРѕСЃРёРјРѕ відійти РІС–Рґ екрану С– вивчити СѓСЃСЋ інформацію РїСЂРѕ франчайзинг. Якщо РІРё маєте капітал, та РЅРµ знаєте, СЏРє правильно Р№РѕРіРѕ використати, щоб пізніше мати прибуток С– стабільно розвивати власну справу, краще стати партнером уже РІС–РґРѕРјРѕРіРѕ бренду. Якщо РјРѕРІР° Р№РґРµ РїСЂРѕ ресторанний бізнес, то Pronto Pizza та Sushi Pro готові вам простягнути СЂСѓРєСѓ. Рђ чому Р± С– РЅС–? Ім’я та С–РјС–РґР¶ уже створено, рецептуру страв розроблено, концепцію С– специфіку роботи визначено, РІС–Рґ вас потрібна лише участь Сѓ реалізації уже готового бізнес-проєкту.

Чому саме франшиза Pronto Pizza та Sushi Pro

Про успіх та авторитет на ринку Pronto Pizza говорять цифри та здобутки. За 10 років роботи цією мережею охоплені уже 10 міст України, а це 15 повноцінних закладів. Якщо говорити про популярність піцерій, то кількість їхніх клієнтів уже перевищила 320 тисяч осіб. Тільки уявіть, які це обороти!

Щоб стати партнером Pronto Pizza та Sushi Pro, звісно, треба вкласти гроші у франшизу. Розмір інвестиції залежатиме від кількості населення міста, у якому відкриватиме заклад, та площі приміщення. Щонайменше доведеться вкласти 45 тисяч доларів, але найголовніше, що прогнозується швидка окупність від 8 до 10 місяців, і ви почнете реально заробляти. Так, у рік можна отримувати близько двох мільйонів гривень прибутку. Тут треба врахувати, що, вкладаючи кошти, ви отримуєте відразу два власні прибуткові ресторанні бізнеси, які завжди будуть актуальними. Адже піца є улюбленою стравою багатьох українців, а суші з кожним роком стає все популярнішою.

Що отримаєте ви, спокусившись на франшизу Pronto Pizza та Sushi Pro

Говорити про те, що ви отримуєте повний бренд-пакет, думаємо не варто, оскільки кожен розуміє, як багато залежить від самого імені та іміджу, створеного довкола нього. Отож, франшиза Pronto Pizza та Sushi Pro включає в себе:

1 – ефективну бізнес-модель. Вам не потрібно буде залучати сторонніх спеціалістів, щоб оптимізувати роботу. План, за яким працюватиме ваш заклад, перевірений роками. Як показує досвід, бізнес-модель Pronto Pizza стійка до кризових періодів, конкурентоспроможна і що не менш важливо, знає, як не прогнутися в умовах карантину.

2 – високі стандарти та якість. Працівники закладів постійно підвищують свою кваліфікацію, усі процеси давно автоматизовані, а в роботі використовуються лише якісні та свіжі продукти перевірених виробників. Так, вам навіть не потрібно буде шукати постачальників, вас із ними познайомлять.

3 – навики з підбору персоналу. Мережею створені особливі прийоми та правила з підбору працівників. Вас навчать, де знайти і як підібрати співробітників, як їх навчати і мотивувати. А пізніше для вашої команди проводитимуть спеціальне професійне навчання.

4 – налагоджену логістику. У Pronto Pizza доставка налагоджена таким чином, що її тривалість повинна не перевищувати 29 хвилин. Такий показник свідчить лише про максимальну точність.

5 – сайт та мобільний додаток. А для дзвінків клієнтів Pronto Pizza має власний call-центр. Не треба буде додатково платити програмістам кілька тисяч доларів для розробки сайту.

6 – маркетингову підтримку: SEO просування сайту; SММ підтримку; маркетингову стратегію та ведення реклами в Google Ads. Поки ваші конкуренти змінюватимуть маркетологів, ваш бізнес динамічно рухатиметься вгору.

Перелічено далеко не всі переваги придбання франшизи Pronto Pizza та Sushi Pro. Звичайно, вам також допоможуть обладнати приміщення, підготують їхній проєкт, ознайомлять зі стандартами ведення бізнесу і навіть передадуть рекламні макети. У кожній окремій ситуації враховуватимуться ваші особисті побажання і пропозиції. Знаємо одне, наважившись відкрити заклад у своєму місті, ви точно не програєте. А якою буде сума виграшу залежатиме лише від вас! Спробуймо?

Деталі за тел.: 050 606 54 65
https://biz.prontopizza.ua

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.