Новини

Буковинців запрошують стати резервістами територіальної оборони

Буковинців запрошують стати резервістами територіальної оброни. Вступити до цих підрозділів можуть чоловіки та жінки віком від 18 до 60 років, зокрема, і за відсутності досвіду служби.

Про це ідеться у повідомленні пресслужби Чернівецького територіального центру комплектування та соціальної підтримки, пише molbuk.ua

До того ж, контракт в резерві ТрО дозволяє виконувати військовий обов’язок не відлучаючись від звичної справи за фахом. Резервісти здобувають знання та військові навички під час кількатижневих щорічних та одноденних щомісячних навчальних зборів.

У період проходження служби резервіст може отримувати чергові військові звання та опанувати нову військово-облікову спеціальність. На час проведення зборів за ним гарантовано зберігається посада та заробіток, а також надається низка виплат.

Наступні навчальні збори з приписним складом бригади територіальної оборони Чернівецькій області відбудуться в липні.

Щоб укласти контракт на службу у військовому резерві ТрО потрібно звертатись до територіального центру комплектування та соціальної підтримки (раніше військкомати) за місцем реєстрації, або за адресою: Чернівці, вулиця Головна, 119.

Читайте РЅРѕРІРёРЅРё ” ” Сѓ Facebook | Telegram | Viber | Instagram

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.