Новини громади

Стало відомо чим займається екс-нардеп з Глибочинни Григорій Тіміш

«Побільшало вільного часу», – говорить  Григорій Тіміш.

“Але з роботою і заробітком зараз дуже погано, – каже він. – Наша родина працює, та похвалитися якимись великими здобутками, на жаль, не можемо. Пандемія внесла корективи у наші плани”.

За словами Тіміша, він із дружиною наразі “реанімують” дві громадські організації, які раніше активно співпрацювали із Румунією.

“Вони займалися написанням міжнародних транскордонних проєктів, – каже екснардеп. – Раніше цим займався, ще до Верховної Ради, і в мене був непоганий результат: мали хороші проекти. Коли став парламентарем, довелося з великим трудом закривати ці організації. Тепер їх намагаємося відновлювати”.

Екснардеп зізнався, що перед епідемією він пробував себе у бізнесі, проте коронакриза завадила.

“Намагалися “затягнути” франшизу з Румунії з продажу пива Timisoreana. Це дуже популярна марка, особливо в румуномовних селах Буковини. Хто часто буває в Румунії, той точно знає це пиво, бо воно дуже якісне. Дійшли десь до “фінішної прямої”, але торік влітку в цієї компанії почалося скорочення, суттєво зменшилися обсяги виробництва. Тоді ми зупинилися, і досі “стоїмо”. Воно би гарно звучало, бо я Тіміш, а пиво – Timisoreana”, – розповів колишній нардеп.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.