Новини

Дорогу на вулиці Хотинській ремонтують вночі

Дорогу на вулиці Хотинській ремонтують вночі, щоби вкластися у терміни.

Та у департаменті житлово-комунального господарства зазначають, що можуть і не встигнути. На це є кілька причин, йдеться у публікації МБ.

“Підрядник працює вночі тому, що вдень тут дуже інтенсивний рух. Тому темної пори доби виконують роботи, дозволені за нормами: укладають асфальтно-бетонне покриття. Від вулиці Александрі до торговельного центру”“Боянівка” вже застелили нижній шар асфальту”, – розповідає начальник відділу технічного нагляду департаменту ЖКГ Руслан Сакало.

На вулиці Хотинській зрізали усі дерева, але після ремонту обіцяють посадити нові.

“Прийняли рішення зрубати дерева вздовж усієї вулиці Хотинської. На одній частині вулиці дорога буде розширюватися – до торгового центру “Панорама”. На частині дороги, від вулиці Енергетичної до дріжджзаводу, дорогу хоч і не будуть розширювати, але виявили комунікації “Укртелекому”, які перебувають у поганому стані. Тож треба навести з ними лад”, – зазначив Руслан Сакало.

Ремонт дороги мають закінчити до першого серпня. До цього періоду підрядник пообіцяв зробити асфальтне покриття і 30-35 відсотків тротуарного покриття. Та поки що виконали трохи менше половини робіт.

“Під час ремонту дороги є багато непередбачуваних моментів. Спочатку виявили комунікації “Укртелекому”. А нещодавно біля заїзду в “Ашан” провалилося покриття з основою. Виявилося, що це частина елементів старого моста через річку Потіт, який був зроблений колись поспіхом. Тому довелося провести ремонтні роботи, які не були заплановані. Потім з’ясувалося, що на вулиці – старі мережі “Чернівцігазу”, які потребують заміни. Зараз “Чернівцігаз” просить, щоби місто допомогло реконструювати їхні мережі, і це теж може бути однією з причин затримки робіт”, – продовжує Руслан Сакало.

Але основна проблема для підрядника – дуже інтенсивний рух на вулиці Хотинській. Саме через це можуть затягнутися роботи. Тому водіїв просять об’їжджати вулицю Хотинську.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.