Новини

Поки мама надавала інтимні послуги за гроші: 4-річний хлопчик ледь не випав з багатоповерхівки

У Черкасах на вулиці Максима Залізняка з багатоповерхівки ледь не випав 4-річний хлопчик, який був сам у квартирі. Його мама у цей час надавала інтимні послуги за гроші.

Про це повідомили в Нацполіції Черкаської області, пише ТСН.

Очевидці помітили, що дитина з вікна четвертого поверху кидає іграшки. Також хлопчик перехилився та ледь не випав. Люди просили дитину зайти в квартиру, проте він не реагував. Тоді перехожі викликали поліцію.

Правоохоронці встановили, що дитина сама була у квартирі. Його 28-річна мати прийшла через годину та підозріло поводилась. Під час огляду в жінки знайшли наркотики. Горе-мати зізналась, що часто залишає дитину наодинці, оскільки заробляє на життя тим, що надає інтимні послуги за гроші.

Поліція вилучила хлопчика в горе-матері. Його доправили до Черкаського обласного центру соціально-психологічної реабілітації дітей “Теплий дім”. Медики встановили, що у дитини хворобливий стан.

Поліцейські склали на жінку адміністративні протоколи за ст. 173-2 (вчинення домашнього насильства, насильства за ознакою статі, невиконання термінового заборонного припису або неповідомлення про місце свого тимчасового перебування) та ст. 184 (невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов’язків щодо виховання дітей) Кодексу України про адміністративні порушення.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.