Новини

У Чернівцях поліцейські викрили фігуранта, який зберігав наркотики

Поліцейські задокументували протиправні дії 37-річного жителя, який незаконно придбав і зберігав психотропну речовину без мети збуту. Наразі дізнавачі поліції повідомили фігуранту про підозру. Відповідно до чинного законодавства, йому загрожує до п’яти років обмеження волі.

Про це повідомляє відділ комунікації Нацполіції у Чернівецькій області.

11 жовтня цього року співробітники поліції на одній із вулиць обласного центру зупинили чоловіка, який вів себе підозріло, для перевірки документів. Під час здійснення поліцейських заходів у фігуранта виявили поліетиленовий пакет із речовиною, ззовні схожою на наркотичну.

Слідчо-оперативна група Чернівецького райуправління поліції задокументувала протиправні дії чоловіка та вилучила речові докази.

Правоохоронці направили порошкоподібну речовину до Чернівецького НДЕКЦ МВС України для проведення відповідних експертиз, результати яких засвідчили, що у складі вилучених речовин міститься PVP, обіг якої обмежено в Україні.

Дізнавачі поліції під процесуальним керівництвом прокуратури повідомили фігуранту про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України.

Триває досудове розслідування.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.