Новини,  Новини громади,  Новини району

Стало відомо чому пішов у відставку колишній директор Глибоцької лікарні Шкробанець Іван Васильович

Протягом понад 20 років лікарню очолював Іван Шкробанець. Ванзуряк зазначив, що до завершення його контракту залишався ще рік. У розмові з журналістами Суспільного Шкробанець пояснив, що подав заяву на звільнення через нестачу коштів на виплату зарплат персоналу, що змушувало його скорочувати штат.

“Я вже кілька разів проводив непопулярні скорочення. Вважаю, що з мене досить. Нехай прийдуть молодші і займуться цим”, – зазначив Шкробанець.

Попри це, Шкробанець залишиться працювати педіатром у тій самій лікарні.

коментарі 4

  • Максим

    Якби Томашенуо не пиздив гроші, не спонсорував би дівчат яким 18-20 років, та не купляв своєму малону ублюдку машини за 10-15к€, тоді, скоріш за все, гроші були б на виплату зарплати для персоналу.

  • Гена

    Подивіться на головне фото цієї статті, на фото один краще другого, починаючи з першого, з ліва по життю тупий як пробка з під шампанського, з життєвим перегаром, і з Амбіціями Наполеона. Потім другий пан панчук залупа ще та. Скрізь його повно ,але геть без толку. Тепер десь при ТЦК парить людям мозок. І так можна сказати до крайнього з права. На цьому фото тільки не вистачає ПАНА ВЕКЛИЧА, батькового синочка на початку повномасштабного сидів щеня в Великій Британії, майже півтори року, а тепер цей великий комбінатор в ТЦК теж парить людям мозок! Глибока цікавий Край, робимо з дураків Царів!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.