Новини,  Новини громади,  Новини району

Як Глибоцька селищна рада розповсюджує неправдиву інформацію, щоб відбілити себе за зниклі 400 000 гривень на ремонті перехрестя в центрі Глибоки

Що ж, друзі, ми не будемо писати пустим текстом, як це написали на сайті Глибоцької громади, а будемо апелювати фактами, тендерами та офіційними документами.

Керівництво Глибоцької громади вирішило відбілити себе роботами, які були зроблені за минулі тендери (ділянками доріг), котрі ведуть до перехрестя, але які не передбачають ремонт самого перехрестя в центрі Глибоки, котрі вже давно повністю оплачені та завершені. А саме:

1. Капітальний ремонт дорожнього покриття по вул. Героїв Небесної Сотні в смт.Глибока Чернівецького району Чернівецької області, який передбачає ремонт дороги від парку до центрального перехрестя, але не самого перехрестя.

(Посилання на тендер додається)

https://prozorro.gov.ua/tender/UA-2023-04-21-008493-a

2. Капітальний ремонт дорожнього покриття по вул. Першотравневій (вул. Валерія Красняна) смт.Глибока Чернівецького району Чернівецької області, який передбачає ремонт дороги від торгового комплексу «Лідер» до центрального перехрестя, але не самого перехрестя.

(Посилання на тендер додається)

https://prozorro.gov.ua/tender/UA-2023-04-20-007195-a

А де ж сам тендер, де передбачено виконання ремонтних робіт на центральному перехресті Глибоки?

Так ось він.

(Посилання на тендер додається)

https://prozorro.gov.ua/tender/UA-2023-11-23-009801-a

Підрядник ТОВ “ДОР-БУД ІНВЕСТ СВ”, оголошений був переможцем по цьому тендері (де передбачається ремонт перехрестя та були виділені 400 000 гривень) тільки у грудні 2023 році, в тому ж місяці і голова Глибоцької громади Григорій ВАНЗУРЯК підписав акти виконаних робіт та перерахував кошти за перехрестя в центрі Глибоки.

Чи ви бачили щоб у грудні 2023 році робили якісь ремонті роботи? Ні? А на папері вони є! Все є!

Тому просимо керівництво Глибоцької громади не поширювати неправдиву інформацію та не займатися маніпуляцією! Мешканці Глибоцької громади – не дурні люди!!!

p.s. за нашою інформацією за фактом перехрестя вже порушено кримінальну справу, де виявили ознаки правопорушення, ведеться досудове розслідування!

З повагою, Глибока News!

коментарі 44

  • Олександр

    На дорожне покриття виділяють фінансування в основному з траншу МВФ. По міжнародному праву, не можна їх використовувати в інших цілях, даже на армію, це являється порушенням. Того дорожне покриття на даний час ремонтують даже в Покровську, тому що ці гроші не можна виділяти на інші потреби. Такий закон. А тут Глибоцька ОТГ(ОПГ ТАК КРАЩЕ ЗВУЧИТЬ), росказує людям, що держава забрала виділені кошти.

  • Валерій

    Друзі, так якщо все так не законно, все крадеться, “відмивається”, то чому ж відповідні органи, структури маючи в наявності навіть всі ці наведені в статті докази, не розбираються із винуватцями, порушниками?) можливо немає ніяких порушень і все в межах закону?

    • Олег

      Довбень! Читай уважно!!!

      «p.s. за нашою інформацією за фактом перехрестя вже порушено кримінальну справу, де виявили ознаки правопорушення, ведеться досудове розслідування!»

        • Олег

          Маєш надію, що шеф порішає? 😈

          Знаю я одного депутата Глибоцької селищної ради, на ім’я Валера. Який сам із Глибоки, але якимось дивним чином обирався по округу Слобідки і набрав аж 4 голоси. Але шеф Ванзуряк так рвав жопу, щоб він був у раді, щоб він став депутатом, і він став! Бо, мабуть, надійна людина його, яка навіть при очевидних речах буде його підтримувати, навіть якщо він буде сцяти тій людині в очі. Будь нормальним Валерою, тобі жити в цій громаді. А хабарники мають понести покарання!

          Якщо б у тебе не було сумнівів, ти б його підтримував без запитань, але питання то задаєш!

  • Юра

    Думаю, не треба бути наївними, щоб не розуміти, що ті хто ідуть на корупційні “маневри” не закладають певну суму на вирішення подібних “форс мажорів”, чи не мають “плечі” десь у верхах.
    Як і завжди, не буде нічого із цієї історії. Все порішається, все замнеться. Нажаль

    • Тамара

      Згідна з вами на всі 💯
      Вони роками крадуть, і все сходить їм з рук 😢
      Бо кришу мають, тай всі справи закривають (

  • Анна

    Колись мала нагоду попрацювати з тендерами, так як підприємство в якому я працювала завжди брало участь в продажі продукції державним установам. Знаю, які звіти потрібні були і взагалі як працює ця система. Одразу видно, що гроші дійсно зникли, акти є, перерахунок коштів теж, а «товару» немає і це факт. Сумно, що чиновники під час війни набивають собі кішені. На жаль, так ми можемо і програти війну.

  • Іван

    Памʼятаю, як колись давно, ще у 2014 році на площі у Глибоці коли почалося АТО, Віктор Хмельницький, якщо я не помиляюся, задав питання Ванзуряку чому чиновники не ідуть захищати Україну. Тоді Ванзуряк сказав, якщо Росія повномасштабно вторгнеться, то всі підуть і він теж. Вот Росія вторглася, а він нікуди не пішов, більше того він під час війни почав ще красти гроші, обманювати хлопців, які служать, приписувати собі заслуги інших. Вот фірма Хегільман скільки зробила для наших хлопців, чи той Флоріум – дуже багато. Але цей не поважний голова в кожному дописі чи згадці про допомогу армії не соромиться їхні заслуги собі переписати! Забуваючи згадати, за тих, хто дійсно допомогає! Сором!

  • Ліна

    Не хочеться ображати нікого, та нажаль прийдеться. Філософія проста! Ванзуряк – це “відображення” нашого народу. А ЧОМУ, спитаєте ви? А тому що цей самий народ його і обирав. І не раз! А якщо обирав, значить все їм підходить, все влаштовує, все по душі. І як бачимо, далі мовчать.

  • Кобза

    Ванзуряк це місцевий путін. купу дурнів під себе підім’яв? Підім’яв! Таких самих залякав? Залякав! 20 років при владі? Да! Корупція процвітає? Так! Люди йому вірять, підтримують і плескають в долоні? Ще й як!
    Не нагадує рашку?

      • Кобза

        Дурним смішно, а тим хто думає, хочеться плакати від того, що робиться… Це по перше. А по друге, не вважаю порядними людьми тих, хто лиже сраку Ванзуряку, за для того, щоб втриматися на роботі чи посаді. Розумієте про що я, да? Пані Олена 😉

          • Юра

            Тобто по вашому, для того щоб працювати в тій же селищній раді, обов’язковою умовою є лизати сраку шефу? Цікаво, цікаво.
            Мені шкода вас Наташа. Нажаль це не лічиться 😁

  • Олена

    Один бруд і образи в цьому ЗМІ. Не варто сюди більше заходити і витрачати свій час.

  • Кобза

    Так, так, зробіть нам таку послугу Олено, і не заходьте більше сюди, бо ви зі своїм шефом доста срачів поробили по всій Глибоці, не треба ще й тут межи людей їх робити.
    Ідіть краще подумайте, як помогти порішати Гріші питання із дорогою в центрі на перехресті, як гроші назад вернути… 😁 Щасливо!

  • Перегар юриста

    Іменем закон, засуджую кожного, хто негативно висловився в адресу Григорія Степановича

  • Перегар юриста

    Іменем закону, засуджую кожного, хто негативно висловився в адресу Григорія Степановича

  • Тетяна

    Сьогодні бачила як наш нашовий, чи не дуже шановний голова Ванзуряк Григорій Степанович, завітав до Глибоцького райвідділу служби безпеки)
    Напевно, по справі)) З документами на руках)

  • Перегар Юриста

    Я адвокат Григорія Степановича, можете бути впевнені в мені. Я його спасу! А може ні)

  • Альф

    Все вони порішають… кажу вам як колишній працівник поліції. У Ванзуряка там кругова порука!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.