Новини

Специфіка прибирання квартири після померлої людини: етапи та рекомендації*

Смерть – це не лише трагедія втрати. Крім морального удару, люди часто стикаються з болісною проблемою прибирання квартири після перебування в ній покійника.

Дуже важливо не втрачати часу, намагаючись все довести до ладу самотужки. Бо впоратись з такою складною проблемою, зокрема, неприємним запахом і ймовірністю поширення інфекцій, під силу лише спеціалістам.

Втрата часу неприпустима й тому, що, крім названих проблем, існує ще і небезпека інфекційних захворювань. Якщо гідним чином не дотримуватись правил безпеки, можна інфікуватись дуже грізними хворобами. Спеціалісти компанії Екосолюшенс, озброєні серйозними, сильними, сертифікованими засобами, використання яких для дезінфекції гарантовано убезпечить вас від інфекції після обробки приміщення.

Як проходить прибирання після померлої людини

Приведення до ладу квартири, у якій перебував покійник, має чіткий протокол. Саме послідовність і ретельне виконання кожного етапу дій забезпечать надійний результат, перетворять приміщення на нормальне, чисте, придатне для життя.

• перше, що необхідно зробити в такій ситуації, це винести сміття, мотлох, непотрібні речі. Неодмінно слід викинути ліжко, килими, штори, ковдри та старий одяг, часто – м’які меблі.

• слід врахувати, що ці речі не можна просто викинути. Наші фахівці, дотримуючись жорстких правил безпеки й гігієни, не лише винесуть його, а й спакують, завантажать, вивезуть і утилізують – екологічно, безпечно.

Іноді господарі квартир, сподіваючись упоратись з проблемами самостійно, намагаються ліквідувати наслідки смерті, роблячи “косметичний” ремонт. При цьому неприємний запах через деякий час пробивається крізь будь-які шпалери і фарби. Втрачена величезна купа часу, а врятувати ситуацію може лише звернення до спеціалістів.

• після звільнення житла від речей фахівці ретельно розбирають усі забруднені поверхні, підлогові, бетонні перекриття, іноді доводиться проводити дезінфекцію кабелів, інженерного обладнання. Часто є необхідною герметизація систем вентиляції. За допомогою оптимального сучасного інвентаря й професійних засобів дезінфекції проблема не маскується, а ліквідується повністю.

• щодо дезодорації після вищеперерахованих робіт дезінфекції на допомогу фахівцям приходить найсучасніша технологія – озонування. Ви не лише позбавитесь неприємного запаху – повітря в квартирі стане чистим і свіжим.

• професійного підходу вимагає і боротьба з комахами і тарганами. Лише спеціалісти професійними засобами зуміють подолати це нашестя і позбавити приміщення від цього лиха.

• коли наші фахівці завершать роботу, ви сміливо можете проводити в квартирі запланований ремонт, купувати й встановлювати нові меблі, заносити свої речі.

• ми вирішимо і вашу проблему, якщо вам треба законсервувати квартиру в очікуванні спадкоємців. Зробимо це професійно й надійно.
Після нашої роботи непридатне до перебування приміщення стає справді безпечним житлом.

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.