Новини

Дороги на Буковині ремонтують за програмою «Велике будівництво»: які траси оновлюють

У Чернівецькій області у рамках президентської програми “Велике будівництво” стартували роботи на дорогах одразу на трьох ділянках.

Про це пресслужба Служби автомобільний доріг у Чернівецької області.

Розпочався поточний ремонт дороги загального користування державного значення Н-10 Стрий – Івано-Франківськ – Чернівці – Мамалига (на м. Кишинів).
У рамках президентської програми “Велике будівництво”, роботи стартували одразу на трьох ділянках.

Вони пролягають від села Припруття до Боян.

1 ділянка – від обходу м. Чернівці до села Бояни (км 248+968 – км 251+490) вже відфрезероване зруйноване покриття. Виконані роботи з регенерації основи та вже влаштований вирівнюючий шар асфальтобетонного покриття.

2 ділянка – від села Бояни до села Припруття ( км 251+490 – км 254+317) завершені підготовчі роботи. Зокрема, підрядник розчистив придорожню смугу від чагарнику, демонтував дорожні знаки та бар’єрне огородження.

3 ділянка – тривають підготовчі роботи.

Буде влаштовано шари дорожнього одягу, відновлено система водовідведення, відремонтовано штучні споруди.

Також облаштують дорожній одяг на зупинках і посадкових майданчиках, примиканнях та з’їздах, встановлять нові дорожні знаки та бар’єрне огородження. Потужна спецтехніка ТОВ “ШБУ -77” працює майже цілодобово, аби якнайшвидше надати безпечний та комфортний проїзд.

У місцях проведення робіт рух автотранспорту організовано по одній половині проїзної частини у реверсному режимі.

Раніше повідомлялося, що на ділянці траси між Острицею і Боянами величезний затор, який розтягнувся майже на три кілометри.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.