Новини

У Чернівцях презентували румунське обладнання для переробки овочів та фруктів – фото

Фото molbuk.ua

Сьогодні, 21 червня, у Чернівецькій торгово-промисловій палаті відбулася презентація румунського обладнання компанії “Loredo” для перероблення овочів та фруктів.

Про це повідомляє кореспондентка molbuk.ua

“Багато людей, які хочуть відкрити власну справу, подаються на гранти або беруть кредити. Буковинці можуть не лише продавати врожай, а й переробляти його та заробляти на цьому, тому ми вирішили їх підтримати”, – каже начальник зовнішньоекономічних зв’язків та просування експорту Чернівецької торгово-промислової палати Василь Заболотнюк.

Захід відвідало майже сорок представників малих бізнесів. Частина із них зацікавлена в придбанні обладнання із виробництва соків, пива, джему, овочевих закусок та сушок.

Обладнання призначене для виготовлення малих, середніх та великих ліній продукції – від 200 до 1500 літрів на день.

Представник компанії “Loredo” Даніель Серденчук розповів, що часто через закінчення овочевого та фруктового сезону власники продають продукцію за низькою ціною, при цьому майже не заробляючи.

“На Буковині наша компанія працює з 2009 року, адже тут – дуже багато садів. Ми зацікавлені в тому, щоби розвивати малі бізнеси на теренах Чернівецької області”, – розповідає Даніель Серденчук.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.