Новини

“Ще одна напружена ніч”: Польща підняла авіацію через атаку РФ по Україні

Польща та союзники підняли у повітряний простір свої літаки через нічну атаку РФ по Україні.

Як повідомляє Оперативне командування ЗС Польщі у соцмережі Х, у південно-східній частині країни вночі міг бути підвищений рівень шуму у зв’язку з початком польотів польської та союзницької авіації.

Польські військові зазначили, що “це ще одна дуже напружена ніч” для всієї системи протиповітряної оборони Польщі у зв’язку з активністю дальньої авіації Росії, яка завдає ударів крилатими ракетами та “Шахедами” по об’єктах, розташованих, зокрема, у західних регіонах України.

“Задіяно всі необхідні процедури для забезпечення безпеки польського повітряного простору, а Оперативне командування РП здійснює постійний моніторинг ситуації”, – говориться у повідомленні.

Згодом авіація пішла на посадку у зв’язку зі зниженням рівня загрози ракетних ударів російської авіації по прикордонних з польською територією районах.

“Військо Польське постійно стежить за ситуацією на території України та залишається в постійній готовності забезпечити безпеку повітряного простору Польщі”, – зазначили у командуванні ЗС країни.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.