Новини

Відновлення соціальної інфраструктури триває у дев’яти областях України

У межах реалізації проєктів міжнародної технічної допомоги Українського фонду соціальних інвестицій (УФСІ) проєктні та будівельні роботи з відновлення соціальної інфраструктури відбуваються у дев’яти областях України.

Про це повідомила Ірина Верищук.

“Маємо зробити все, щоб посилити координацію наших зусиль для реалізації необхідних соціальних проєктів”, – наголосила Верещук.

Зазначається, що йшлося про проєкти УФСІ VII, УФСІ VIII, УФСІ IX, “EU4Skills: Модернізація інфраструктури системи професійно-технічної освіти в Україні” та “Професійна освіта у Східному партнерстві”. Зокрема, під час наради говорили про реконструкцію будинків для ВПО, ремонт амбулаторій, проведення ремонтних робіт у закладах професійної освіти та інших об’єктах соціальної сфери.

“Проєктувальні та будівельні роботи вже проводяться у Київській, Полтавській, Хмельницькій, Рівненській, Чернівецькій, Вінницькій, Львівській, Харківській і Дніпропетровській областях”, – підкреслили у відомстві.

У міністерстві також зазначили, що проєкти реалізуються за підтримки Федерального міністерства економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) через Кредитну установу для відбудови (KfW).

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.