Новини

У таборах відпочинку на Буковині, де торік вибухнув скандал, знову виявили низку порушень

Табори “Дністер плюс” та “Під лісом” на Буковині цього року визнані не придатними для оздоровлення дітей пільгових категорій через низку порушень. Такі результати перевірки, яка нещодавно навідувалася до закладів. Наразі у міста немає альтернативи, куди відправити пільговиків на оздоровлення.

Про це на пресконференції повідомив Чернівецький міський голова Роман Клічук, пише molbuk.ua

“До комісії входили працівники управління освіти, медицини, поліція, ДСНС. Вони всі склали акти, які не допускають дітей на оздоровлення у цих таборах. Власник не підготувався, не виправив ті недоліки, які були минулого року. На жаль, поки що немає інших варіантів для відпочинку дітей пільгових категорій. Насправді розраховували на ці табори, але не передбачали, що власник не зробить узагалі нічого. Можливо, у нього якісь фінансові проблеми”, – сказав мер.

Клічук пообіцяв, що місто спільно із областю шукатиме інші варіанти для відпочинку дітей.

За даними YouControl, директором зазначених таборів є Михайло Ярославович Сеничак, колишній головний податківець Буковини.

Нагадаємо, торік у соцмережах вибухнув скандал: одна з матерів, син якої відпочиває у дитячому таборі “Дністер плюс”, що у селі Брідок Вікнянської громади Чернівецького району, поскаржилася на неприйнятні умови перебування дітей у закладі.

Комісія, сформована з фахівців міськради, перевірила умови перебування дітей пільгових категорій у таборі “Дністер плюс”. Виявили низку порушень.

Читайте також: Починають працювати літні табори: скільки коштує відпочинок для дітей на Буковині

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.