Новини

Monobank готує окремий функціонал для бізнесу: коли та що зʼявиться

Цього літа monobank презентує новий продукт, призначений для підприємців. Новий функціонал буде інтегровано у мобільний додаток monobank, що дозволить підприємцям зручно керувати фінансами своїх компаній.

Про це повідомляє Forbes.

Співзасновник monobank Олег Гороховський розповідає про ключові функції нового продукту:

Можливість директора компанії у кілька кліків бачити залишок на рахунку, виписку та останні транзакції.
Надання доступу іншим співробітникам.
Підписання платежів та встановлення лімітів.
Гороховський зазначає, що більшість директорів компаній не користуються клієнт-банком самостійно, а передають паролі бухгалтерам чи іншим довіреним особам. Новий продукт спрощує цей процес, забезпечуючи швидкий і зручний доступ до фінансових даних.

Що планується

Проєкт наразі перебуває на етапі бета-тестування, у якому беруть участь кілька компаній. Співзасновник проекту, Сергій Тігіпко, підкреслює, що реакція на зауваження бізнесу буде миттєвою, що дозволить оперативно вдосконалювати продукт.

Запуск нового продукту очікується протягом півтора-двох місяців. Основний акцент буде зроблено на транзакціях, без фокусування на кредитуванні компаній.

Інвестиції

Бізнесмен зазначає, що для розвитку нового продукту будуть залучені інвестиції як з боку Універсал Банку, так і з боку Fintech Band. Сергій Тігіпко, власник Універсал Банку, сподівається, що новий продукт допоможе monobank залучити нових клієнтів, які перейдуть від інших гравців ринку.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.