Новини

Був справедливим та доброзичливим: на Буковині попрощалися із захисником Владиславом Чабаном – фото

Громада на Буковині попрощалась із Героєм Владиславом Чабаном.

Про це повідомляє Сокирянська міська рада.

Старший солдат Владислав Чабан загинув в бою за Україну на Харківському напрямку.

В останню дорогу військовослужбовця провели у місті Сокиряни.

Розділити горе рідних і близьких полеглого воїна сьогодні прийшли друзі та побратими, представники місцевої влади, військовослужбовці, духовенство, учні та вчителі, небайдужі.

Опісля проведення чину похорону в храмі Святих Апостолів Петра і Павла, відбувся траурний мітинг на території Меморіального комплексу, що в місті Сокиряни.

“Біль, невимовний смуток….. Знову втрата для нашого краю, “На щиті” повернувся додому наш земляк, мужній захисник України, вірний син своєї землі Владислав Володимирович Чабан. Справедливий, доброзичливий, розсудливий та відповідальний. Він був хорошим сином, батьком, братом та вірним другом. На захист рідної землі від ворога Владислав Чабан став ще з початку антитерористичної операції. Після повномасштабного вторгнення росії на територію України мужній воїн продовжив службу у лавах Збройних Сил України. Дякуємо Герою та низько вклоняємось! Він віддав своє життя за вільне і мирне майбутнє Батьківщини і кожного з нас! Поділяємо горе рідних, наше спільне горе…” – сказала в ході траурного мітингу заступник міського голови Оксана Бабій.

Пам’ятною ходою скорботна процесія рушила до рідного дому бійця, а далі – на місцеве кладовище житлового масиву “Та Гора”, де Владислав вічно спочиватиме.

Державний Прапор України, що огортав труну, як символ мужності та відданості країні, за яку Владислав Чабан віддав життя, військові передали згорьованим рідним.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.