Новини

Бульбашкове шоу та перегони немовлят: які заходи відбудуться у Чернівцях до Дня захисту дітей

У Чернівцях до Дня захисту дітей відбудуться різноманітні заходи.

31 травня у парку ім. Т. Шевченка поблизу фонтана відбудеться захід “Місто дитячих мрій”. Для дітей запропонують бульбашкове шоу, концертну програму, благодійний ярмарок, аквагрим, флешмоб. Також буде можливість спробувати себе у ролі рятувальника та поліцейського. Проведуть різні майстеркласи

Парк світлових фігур “Lights & Dreams”, який знаходиться у Центральному парку.
1 червня запровадить акцію – вхід до парку дітям буде зі знижкою 50%. Також всю малечу безкоштовно пригощатимуть солодкою ватою.
На відвідувачів чекають: масштабні фігури казкових героїв; світлові інсталяції до семи метрів заввишки;інтерактивні розваги та веселощі. Знижка діє для дітей від 3-14 років.

До “Повзункових перегонів” запрошують долучитися сім’ї маленьких чемпіонів, які ще не ходять, але вже впевнено повзають. Щоб стати переможцем конкурсу, потрібно буде проповзти до фінішу швидше за інших. Захід проведе Благодійний Фонд “СОС Дитячі містечка Чернівці”. Учасники змагань та їх батьки отримають дипломи та призи від спонсорів.
Захід відбудеться 1 червня об 11.00 на проспекті Незалежності, 119 (2 поверх). Участь у конкурсі зможуть взяти немовлята віком від 8 до 12 місяців (або старші за умови, що дитина ще не ходить самостійно).
Батькам для участі в конкурсі потрібно заповнити форму реєстрації до 30.05.2024 р.

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.