Новини

Зливи, а потім – справжня спека: погода на Буковині наступного тижня

Автор фото – Пауль Пшенічка

Наступного тижня на Буковині прогнозують зливи впродовж кількох днів. Та до кінця тижня, 1 червня, настане справжня спека +29 градусів.

Про це повідомляє Sinoptik, пише molbuk.ua

У понеділок, 27 травня, у Чернівцях без опадів, хмарно, +11 +24°. У вівторок сонце буде рідко з’являтися з-за хмар. Увечері йтиме дощ, +14 +22 градусів.

У середу хмарна погода буде триматися до самого вечора. Сильний дощ, який розпочнеться у другій половині дня, до вечора повинен послабшати. Температура повітря +14 +21 градуси.

У четвер, 30 травня, хмарна погода буде триматися до самого вечора. Дрібний дощ йтиме весь день, а до вечора може стати сильнішим. Температура повітря +14 +23 градуси.

У п’ятницю, зустрічаючи нас безхмарним ранком, погода зміниться вже у середині дня й небо у Чернівцях вкриється хмарами, які протримаються до вечора. Без опадів, +13° +26°.

Субота, 1 червня, пригріє до +18° +29 градусів. Така ж погода буде і в неділю.

Далі, згідно з прогнозом, нас чекає справжня літня спека до +30 градусів.

“Найнижча температура передбачається у понеділок у південній частині та на південному сході України, +19+23 градуси. А ось на решті території України 27 травня буде тепло, навіть до помірної спеки, +23+28 градусів.

Доші, локальні, подекуди з грозами, можливі на заході та півдні. У центрі, на півночі та на сході – без істотних опадів. У Києві понеділок очікується теплим, вдень до +26 градусів. Якісь серйозні опади – навряд”, – прогнозує синоптикиня Наталка Діденко.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.