Новини

Які правила вибору предметів інтер’єру при замовленні у фірмах офісних меблів? Декілька рекомендацій від ТОКА*

Офіс для сучасної людини – це другий дім. Тут проводять хоча б по 8 годин 5 днів на тиждень. А ще офісне приміщення вважається обличчям компанії. Кожен, хто приходить вперше, обов’язково оглядає інтер’єр.

Відповідно варто максимум уваги приділити оформленню приміщень. Працівникам та відвідувачам тут має бути комфортно та зручно. Сучасний асортимент переповнений різноманітними пропозиціями та фірми офісних меблів пропонують величезну кількість моделей. З вибором не виникне особливих складнощів, але ТОКА все ж нагадає декілька моментів.

На які фактори варто звернути увагу?

Сучасний офіс має бути продуманим до дрібниць. Меблям потрібно приділити особливу увагу, тому краще запам’ятати певні моменти.

• Які саме меблі збираєтесь замовляти. В асортименті представлено досить багато готових варіантів. Їх без проблем можна купити та чекати доставку. Якщо у вас приміщення нестандартних розмірів чи оформлення чимось не влаштовує, тоді оформіть індивідуальне замовлення. Його прийдеться довше чекати, але так вдасться втілити свої побажання.

• При виборі меблів продумайте, на яку кількість працівників вони будуть розраховані. Звісно, заздалегідь передбачити точне розширення штату ніхто не може, але про запасні стіл та стілець можете попіклуватись (якщо дозволяє площа приміщення). Хоча можете обійтись і без цього, тільки потім прийдеться підбирати необхідні меблі.

• Загальний стиль оформлення – ще один важливий момент. Усі предмети інтер’єру мають між собою поєднуватись. Якщо є така можливість, зверніться за допомогою до спеціалістів. Вони краще у всьому розбираються. Якщо є час та бажання, можете це зробити самостійно.

• Відповідність площі приміщення. Заздалегідь усе детально поміряйте. А ще краще, намалюйте план на папері. Тут зручніше пересувати меблі, ніж це робити в реальному житті.

• Підбирайте меблі за призначенням. Не купуйте зайві елементи, щоб не загромаджувати простір. Останні роки тренд – купувати багатофункціональні меблі. Воно допоможуть економити простір і вигідно використовувати предмети інтер’єру за призначенням.

Оснащення офісу – важливий процес, де немає права на помилку. Кожна деталь має бути чітко продумана. З підказками ТОКА зможете забезпечити працівників усім необхідним, а ще створите затишну атмосферу, де працівникам та відвідувачам буде максимально комфортно.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.