Новини

Особливості паназійської кухні: мистецтво п’яти смаків

Паназійська кухня вважається однією з найпопулярніших у всьому світі. Це не просто їжа, а ціле кулінарне мистецтво, де кожен рух виважений, аромати неповторні, вигляд бездоганний, смаки багатогранні. Східна кухня характеризується не лише вишуканим смаком, а й неабиякою користю для здоров’я, оскільки основу страв складають риба, морепродукти та свіжі овочі.

Паназійська кухня – це про уміння поєднувати всі смакові відтінки в одній страві!

Якщо ви хоча б раз куштували паназійські страви, то, напевне, відчули тонкі поєднання всіх смакових відтінків, так зване “Мистецтво п’яти смаків”. Азійська їжа – це цілий спектр унікальних ноток, де кожна з них відіграє надважливу роль, гармонія, у якій гіркуватість, солодкість, солоність, гострота та кислинка ідеально поєднуються в одній страві. Врешті-решт, східна кухня – це кулінарна культура, де у кожному використаному інгредієнті втілена мудрість поколінь.

Розгляньмо, які паназійські страви вважаються найпопулярнішими та чому саме їх варто обрати для того, щоб відчути всю феєрію смакових якостей східної їжі. До них належать:

1. Суші. Найбільш відомою стравою вважаються суші. Ви можете замовити класичну “Філадельфію” чи “Дракони”, проте сучасні сушисти не зупинились лише на цих позиціях. Зараз пропонуються роли в авторському виконанні, де збережені японські кулінарні традиції, але присутні нестандартні поєднання компонентів.

2. Страви wok. Їх особливість у тому, що вони готуються в спеціальному посуді. В них зберігаються всі поживні компоненти, тому вони вважаються не просто смачними, а корисними для здоров’я.

3. Супи том ям і рамен. Майже кожен ресторан азійської кухні пропонує скуштувати ці легкі, поживні, проте доволі ситні перші страви. В них риба та морепродукти гармонійно поєднуються з наваристим бульйоном, грибами, овочами та зеленню. Певної кислинки їжі можуть надавати сік лайма, а гостроти – перець чилі.

Звісно, паназійська кухня не обмежується лише переліченими вище позиціями. Вона включає поживні салати, збалансовану основу переважно з рису чи лапші, гарніри та навіть десерти. Одним із найпопулярніших солодких смаколиків вважається моті – японський десерт з рисового тіста.
Ресторан азійської кухні Young запрошує скуштувати східні страви, коли ви будете в Тернополі!

Якщо ви маєте намір скуштувати найсмачніші суші в Тернополі чи інші страви східної кухні, завітайте у ресторан Янг. У Young меню Тернопіль включена лише актуальна паназійська їжа, у якій кулінарні традиції Сходу ідеально гармонують з галицькими. До прикладу, суші Янг представлені як у класичних, так і авторських варіаціях, щоб кожен відкрив для себе весь спектр смаків. Меню настільки колоритне, що ідеально підходить як для вечірніх посиденьок чи святкувань, так і збалансованого обіду, адже в ньому представлені перші страви, основа, гарніри та поживні салати. Скуштуйте у ресторані Янг суші і інші східні страви, в яких втілене “Мистецтво п’яти смаків”, коли побуватимете у Тернополі!

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.