Новини

У Чернівцях нагородили співробітників відділу комунікації поліції

Співробітники комунікаційних підрозділів МВС України 15 травня відзначили 32 річницю від дня створення, а УІАП 17 травня – 53. За високий професіоналізм, самовіддане служіння українському народові, сумлінне виконання посадових обов’язків начальник ГУНП в Чернівецькій області Віктор Нечитайло відзначив працівників цих підрозділів.

Про це повідомляє ГУНП у Чернівецькій області.

Працівники відділу комунікації щоденно співпрацюють із представниками засобів масової інформації, висвітлюють події, інформують про криміногенну обстановку на території Буковини. Комунікаційники оприлюднюють матеріали про роботу поліції щодо протидії правопорушенням та їх розкриття, затримання злочинців, заходи для безпеки громадян. Також розповідають про поліцейських Буковини, які з перших днів війни гідно виконують службові обов’язки та бойові завдання на деокупованих територіях України.

У структурі УІАП ГУНП в Чернівецькій області працюють програмісти, системні адміністратори, спеціалісти з обробки та аналізу даних. Основні завдання працівників цього підрозділу полягають у зборі, обробці та систематизації інформації. Також вони щодня співпрацюють з різними підрозділами поліції для розкриття злочинів і забезпечують належні технічні умови роботи поліцейських.

Сьогодні, 20 травня, полковник поліції Віктор Нечитайло привітав особовий склад двох підрозділів із професійними днями та вручив медалі, подяки та цінні подарунки. Крім цього, працівники ВК та УІАП отримали нагороди від Чернівецької обласної військової адміністрації, обласної та міської рад.

– Робота кожного з вас надзвичайно важлива для населення. Ви працюєте зі словом та цифрами. Від того, як відділ комунікації поліції донесе інформацію до суспільства, буде залежати сприйняття і зростання рівня довіри до поліції. Робота ж працівників УІАП покликана збирати, систематизувати та накопичувати інформацію у цифрах. Вітаємо колег з річницями та бажаємо позитивних новин і високих досягнень, – сказав керівник поліції Буковини.

За сумлінне виконання службових обов’язків, високий професіоналізм, ініціативу та наполегливість колективи ВК та УІАП ГУНП в Чернівецькій області отримали від полковника поліції Віктора Нечитайла подяки.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.