Новини

На Буковині за добу трапилося 10 пожеж: рятувальники розповіли подробиці

На Буковині за минулу добу ліквідовано 10 пожеж.

Про це повідомляє ГУ ДСНС у Чернівецькій області.

Так, 17 травня на спецлінію 101 надійшло повідомлення про пожежу в господарській будівлі в селі Мілієве Вижницького району. Пожежу помітили сусіди та викликали рятувальників.

“На місце події прибули рятувальники 4 державної пожежно-рятувальної частини та місцеві пожежні команди села Іспас та села Мілієве.
Вогнеборці ліквідували пожежу на площі 45 кв.м. та не допустили її розповсюдження. Причину пожежі встановлюють фахівці”, – зазначили рятувальники.

Того ж дня, горіла господарська будівля у селі Великий Кучурів Великокучурівської Територіальної громади Чернівецького району. Пожежу помітили очевидці та викликали рятувальників.

На місце події прибули вогнеборці групи пожежогасіння Аварійно- рятувального загону спеціального призначення та місцева пожежна команда села Великий Кучурів. Площа пожежі 40 кв. м.

Причина пожежі – коротке замкнення електромережі.

І ще одна пожежа виникла у покинутому житловому будинку у селі Великий Кучурів Великокучурівської Територіальної громади Чернівецького району.

На місце події прибули вогнеборці групи пожежогасіння Аварійно- рятувального загону спеціального призначення та місцева пожежна команда села Великий Кучурів. На момент прибуття площа пожежі склала 80 кв. м. До ліквідації залучалося 9 чоловік особового складу та 2 одиниці техніки.

Причину пожежі встановлюють фахівці.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.