Новини

У Чернівецькому перинатальному центрі перші вишиванки отримали 32 немовлят

У Чернівецькому перинатальному центрі сьогодні у День вишванки вручили вишиванки 32 новонародженим буковинцям: 15 хлопчикам та 17 дівчаткам.

Про це йдеться на фб-сторінці Чернівецького перинатального центру.

Їх немовлятам вручав голова Чернівецької ОВА Руслан Запаранюк.

“Першою, кого привітав, була породілля-військовослужбовець, яка, незважаючи на всі виклики війни, продовжує службу в лавах наших героїчних захисників. Її чоловік теж військовослужбовець, а старшій доньці вже 15 років. Мені було надзвичайно приємно подарувати їхній новонародженій донечці Ніколетті вишиванку – символ нашої єдності, сили духу та незламності. Наступною була багатодітна мама, для якої це вже п’ята дитина. П’ятеро діток – це справжнє багатство та благословення. Я з радістю подарував вишиванку маленькій Дарині, адже кожна дитина – це диво, дароване Богом. Ще однією матусею, яку я мав честь привітати, була жінка, чоловік якої мужньо захищає нашу країну в лавах Збройних Сил. Для них це вже третя дитина. Вишиванка для маленької Ангеліни стала не лише символом свята, а й даниною поваги до мужності її тата. Також завітав до матусі, яка народила двійню – дівчаток-близнючок Євгенію та Олександру. Нехай їх перші вишиванки стануть для них оберегом”, – написав Руслан Запаранюк.

Голова Чернівецької обласної ради Олексій Бойко. Він подарував мамам немовлят книжку “Буковинчики”, щоб дітки від народження чули українські віршики та українську колискову.

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.