Новини

Із перехрестя у центрі Чернівців зникли обмежувальні стовпчики – фото

Із перехрестя вулиць Університетської та Бандери у центрі Чернівців зникли обмежувальні стовпчики – делініатори. Ще вранці вони були, та після обіду їх забрали.

Про це повідомляє кореспондентка molbuk.ua

Як пояснили molbuk.ua у департаменті урбаністики та архітектури ЧМР, тестовий період, який передбачав встановлення стопчиків, завершився.

“Як і було заплановано, делініатори були встановлені в тестовому режимі – для вивчення переваг і недоліків зміни транспортних і пішохідних потоків. Цей проєкт реалізовували за програмою співпраці з GIZ.

Експеримент виявився успішним, тому патрульна поліція порекомендувала завершити тестовий період. Наразі переходимо до етапу проектування цього перехрестя для облаштування вже стаціонарного збільшення радіусу повороту. На комісії з організації дорожнього руху спільно з усіма службами буде розроблений і узгоджений вигляд та розміри майбутнього перехрестя”, – йдеться у відповіді департаменту”.

Відтак, зазначили чиновники департаменту, стаціонарне збільшення радіусу повороту виконають уже у вигляді не тимчасових споруд, а зміни вуличного середовища. Як саме це виглядатиме, стане зрозуміло із презентованого проєкту.

Як повідомлялося, дорожні делініатори в центрі Чернівців встановили місяць тому.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.