Новини

Оформив виїзд до Канади на постійне проживання: на Буковині затримали чоловіка, який підробляв документи

Поліцейські з Буковини виявили кримінальне правопорушення у жителя Коломиї, який займався підробкою офіційних документів та їх використанням. Чоловіку загрожує до п’яти років позбавлення волі.

Про це повідомляє Головне управління Національної поліції в Чернівецькій області.

Під час досудового розслідування поліції № 4 (м. Герца) з’ясували, що 27-річний житель міста Коломия, за попередньою змовою з невідомою особою, виготовили довідку про зняття з військового обліку, витяг з реєстру територіальної громади, а також внесли у закордонний паспорт відмітку про оформлення виїзду на постійне проживання до Канади.

Вказані документи надавали б чоловіку право перетину державного кордону України.

Прикарпатець у середині лютого, перебуваючи на міжнародному пропускному пункті “Дяківці-Раковець” в селі Дяківці, пред’явив для перевірки інспектору прикордонної служби підроблені документи.

Згодом поліцейські вилучили документи в чоловіка та направили їх для проведення відповідних експертиз.

Наразі слідчі поліції завершили досудове розслідування, матеріали якого з обвинувальним актом скерували до суду для розгляду.

Фігуранту інкримінують вчинення кримінальних правопорушень, передбачених ч. 3 і 4 ст. 358 (Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів) Кримінального кодексу України.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.