Новини

У центрі Чернівців відкрили KFC – фото

Сьогодні, 4 травня, у Чернівцях відбулося офіційне відкриття ресторану швидкого харчування KFC.

Про це повідомляє кореспондентка molbuk.ua

Заклад всесвітньо відомої мережі KFC знаходиться у центрі міста за адресою вул. Університетська, 7В.

“Тут дуже смачно, мені подобається, хоча я думала, що McDonald’s відкриють набагато раніше. Насправді рідко їм фастфуд, однак сюди періодично буду приходити”, – ділиться відвідувачка Марина.

Попри відсутність активної реклами про день відкриття, сьогодні в закладі досить людно. Є ймовірність, що ввечері сюди завітає ще більше чернівчан та гостей нашого міста.

“Сьогодні я прокинувся раніше, щоб прийти спробувати страви, які пропонує заклад, оскільки є поціновувачем фастфуду. Радий, що маю таку можливість”, – каже відвідувач Назар.

Графік роботи закладу: 09:00-22:00

Довідка

KFC – це заклад американської мережі швидкого харчування, що спеціалізується на стравах із курятини. Заснована вона була ще в 1952 році Гарландом Сандерсом під назвою Kentucky Fried Chicken. У 90-х бренд скоротив свою назву до абревіатури KFC.

Наразі мережа представлена в Україні та у понад 100 країнах світу. KFC – третя у світі мережа ресторанів швидкого харчування після Subway і McDonald’s.

У KFC зазначають, що дотримуються високих стандартів якості та безпеки харчових продуктів. Для приготування страв KFC використовує курку від українських виробників. Все це допомагає забезпечити найвищу якість і відмінний смак страв. А рецепт панірування з 11 трав і спецій є комерційною таємницею та відомий лише декільком співробітникам KFC.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.