Новини

А давайте на корт! Тенісний клуб “Cactus” у Чернівцях чекає на відвідувачів!*

Бути успішним – значить встигати все та навіть більше. І як не дивно, лише заняття спортом здатні дисциплінувати людину, навчити раціонально використовувати час та мислити. Звісно, знайдуться ті, хто стверджує, що життя і так надто бурхливе та насичене, а регулярні фізичні вправи лише забирають енергію та сили. Безперечно, ця думка має право на існування, та так вважають лише ті, хто не має стосунку до будь-якого виду спорту та надає перевагу пасивному відпочинку. Але скарги на брак часу, на відсутність спортзалів, на чийсь негативний досвід чи на недосвідченість тренерів – це просто відмовки. І серед величезної кількості видів спорту та сучасних тренажерів дуже легко знайти заняття до душі. Якщо ж фітнес, боротьба та плавання стали середньостатистичним вибором людей, то гольф, фехтування чи теніс згуртовують навколо себе лише палких шанувальників. Чим же корисні заняття з великого тенісу та коли краще тренуватися, розповіли в тенісному клубі Cactus у Чернівцях.

🎾 Теніс як мистецтво

Як відомо, теніс – доволі давня гра. Але якщо колись у неї грали лише аристократи, то сьогодні вправно користуватися тенісною ракеткою може будь-хто. І справді, зараз немає жодних обмежень до гравців – займатися тенісом можна з дошкільного віку і до самої старості. Головне – було б бажання.

У цій грі важливо постійно вдосконалюватися, не даремно ж кажуть, що в теніс грають ракеткою, а виграють головою. Так воно і є, це справді гра для інтелектуалів. Погодьтеся, тут окрім фізичної підготовки, потрібна й ерудиція, адже продумувати свої удари треба не менш скрупульозно, як, наприклад, ходи в шахах. Звісно, теніс також вимагає миттєвого реагування на м’яч та швидкої реакції. Та важливим є те, що усіх цих навичок можна набути, а вправності та моторики можна досягти поступово.

🎾 Чим корисна гра в теніс

Будь-який вид спорту позитивно впливає на організм людини. Звичайно, обираючи ступінь фізичних навантажень, слід зважати на своє самопочуття. І якщо певні види спорту мають протипоказані, то тренування з тенісу можуть відвідувати навіть хворі. Адже цей вид спорту неабияк підвищує тонус організму, зміцнює серцево-судинну та дихальну системи, унормовує психо-емоційний стан та координацію рухів.

Якщо говорити про вплив на загальний фізичний стан, то заняття тенісом:
🎾 зміцнюють мускулатуру,
🎾 розвивають м’язову тканину,
🎾 збільшують витривалість,
🎾 підвищують інтелектуальні здібності.

Що стосується найкращого часу для тренувань та їхньої періодичності – то тут все індивідуально. Теніс корисний і вранці, і ввечері: якщо обрати для занять ранок – то ви зарядитеся неймовірною енергією на весь день, якщо ж надати перевагу вечірнім тренуванням – зможете на корті залишити весь накопичений за день негатив та добряче розслабитись.

До ваших послуг:
🎾 Послуги професійних тренерів;
🎾 Літній майданчик;
🎾 Дитячий майданчик;
🎾 Фреш-бар;
🎾 Прокат та продаж тенісного інвентарю;
🎾 Паркінг;
🎾 Освітлення кортів.

🎾 Пам’ятайте, саме спорт сприяє особистісному вдосконаленню і стимулює рухатися вперед. А тенісний клуб Cactus у Чернівцях стане чудовим місцем для вашого розвитку.

Не зволікайте – бронюйте свій комфорт сьогодні! В здоровому тілі – здоровий дух!

Адреса: м. Чернівці, вул. Південно-Кільцева, 45-А
📞 Т.: 0501044545
https://www.instagram.com/cactus_tennis.cv
https://www.facebook.com/cactus.tennis.cv/

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.