Новини

Призначення нової директорки гімназії №5 у Чернівцях: Ірина Антонюк про перші кроки на посаді

Нова директорка гімназії №5 “Інтеграл” розповіла про те, які буде робити перші кроки на посаді керівниці навчального закладу.

Про це Ірина Антонюк повідомила, сьогодні, під час прес-підходу, передає molbuk.ua

Нова очільниця гімназії №5 розповіла, що для початку хоче налагодити комунікацію між колективом навчального закладу та батьками учнів.

“Сьогодні я познайомилася із колективом, на жаль, не встигла це зробити зі всіма педагогами. Далі хочу почати налагоджувати ситуація із батьками для того, щоб втримати контингент учнів. Тому планую провести батьківські збори із кожним класом та потоваришувати з дітками, це все розпочну з наступного тижня. Сподіваюся, що батьки та новий колектив мене підтримають і будемо з усіма рухатися далі”, – каже Ірина Антонюк.

Очільниця управління освіти Ірина Ткачук зазначає, що була потреба швидко призначити нового директора, оскільки закінчується навчальний рік.

“Ірина Ігорівна є випускницею першого чернівецького освітнього проєкту “Школа майбутнього директора”. Тому коли в нас виникло питання, кого ж призначити керівником навчального закладу, то зійшлися на думці, що це пані бути Ірина Антонюк. Також треба розуміти, що закінчується навчальний рік, хтось буде покидати гімназію, а хтось прибувати. Тому ми сподіваємося, що в новопризначеної очільниці вийде налагодити комунікацію між батьками та колективом. Оскільки з останніми подіями наше спілкування порушено”, – ділиться Ірина Ткачук.

Рішення на призначення Ірини Ігорівни директоркою гімназії діє на період воєнного стану. Після його закінчення управління освіти проведе конкурс на заміщення посади

Раніше ми писали, що у Чернівцях призначили нову директорку гімназії №5

Що відомо про скандал у гімназії №5

На початку березня у Чернівецькій гімназії №5 поліцейська змушувала учнів присідати. Тоді ж батьки звернулися до правоохоронців.

Водночас директорка гімназії пояснювала, що поведінка учнів була неприпустимою, тому за допомогою звернулися до поліції.

У мережі опублікували аудіозапис розмови поліцейської з учнями. На записі чутно, як дітей змушують присідати та ставати у планку. Дівчинку, яка відмовилася це робити, вигнали із класу.

Відтак директорці гімназії оголосили догану.

Уповноважений ВРУ із прав людини Дмитро Лубінець пообіцяв, що буде стежити за результатами розслідування інциденту в Чернівецькій гімназії №5, де батьки поскаржилися на дії поліцейської відносно школярів.

Нещодавно директорка гімназії №5 звільнилася з посади після скандалу.

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.