Новини

5 предметів у гаманці, які проганяють із нього гроші: народні прикмети

Багато людей намагаються поліпшити своє матеріальне становище, старанно працюючи у звичному графіку. Але удача посміхається не всім – іноді здається, що всі ваші зусилля марні, а гроші проходять повз вас. Гаманець не можна тримати в безладді, зберігати в ньому рвані купюри або непотрібне сміття. Що не можна тримати в гаманці – читайте нижче.

Чеки магазинів

Магазинні чеки – символ ваших витрат. Їм не місце у вашому гаманці, бо вони блокують позитивну енергетику і відводять від вас гроші.

Фотографії рідних

Езотерики вважають, що гроші люблять увагу, тому саме вони повинні бути на першому місці у вашому гаманці. А фотографії рідних людей потрібно зберігати в альбомах.

Квитки на громадський транспорт

Квитки теж мають енергетику витрат. Багато людей люблять носити їх у своєму гаманці, тим самим перешкоджаючи припливу фінансів.

Рецепти на ліки

Енергетика гаманця блокує енергію, яка повинна була б спрямовуватися на одужання, тим самим змушуючи вас хворіти набагато довше. Крім того, гроші почнуть йти тільки на ліки.

Візитки інших людей

Візитка – це носій енергетики чужої людини. Тому вони мають властивість впливати на повноту вашого гаманця, якщо будуть перебувати там.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.