Новини

Ніколи так не робіть. Фінансист назвала найбільшу помилку при інвестиції у нерухомість

Однією із найпоширеніших форм інвестицій серед українців є вкладання грошей у нерухомість. Власне житло – це завжди гарна ідея, але щоб вигідно вкласти свої заощадження, треба грамотно підійти до купівлі майна.

Про те, якої помилки найчастіше припускаються інвестори, купуючи нерухомість, розповідає фінансистка Наталія Рудевіч в Instagram.

Найбільша помилка при інвестиції у нерухомість

“Часта стратегія в інвестуванні — це нерухомість. Вона зрозуміла, історично у ній захищали гроші від інфляцій, бо зазвичай при зростанні цін нерухомість також йшла вгору. Але така інвестиція може бути збитковою, так само як і будь-яка інша”, — пояснює Рудевіч.

За її словами, найчастіша помилка — коли покупець дивиться на квартиру, вибираючи її, як для себе.

“Якщо ви купуєте квартиру не для того, щоб там жити, а для подальшого продажу чи здачі в оренду, “малюйте” портрет майбутнього покупця. І дивіться його очима, що йому важливо отримати”, — радить фінансист.

Портрет найпоширенішого покупця нерухомості

“Хто зараз купує найчастіше нерухомість? Це чиновники, IT сектор, агросектор, молоді сім’ї, а також батьки купують своїм дітям”, — пояснює Рудевіч.

Також треба подумати, хто купуватиме квартири через 3-5 років і вже від цього відштовхуватись у прийнятті рішень.

Що треба знати про інвестиції

Рудевіч також наголошує, що заробіток від інвестицій — це довготривалий процес і не варто очікувати швидкого результату.

“Принцип — все й одразу — це дитячий підхід до справи. У такій позиції ви не готові платити за результат. Швидкі гроші — це завжди дитяча позиція, дорослі ж будують систему”, — каже фінансист.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.