Новини

Герої Буковини: після важкого поранення у лікарні помер захисник Дмитро Дущак

Після поранення та боротьби за життя у відділенні інтенсивної терапії Чернівецької обласної клінічної лікарні вчора 25 березня помер захисник Дмитро Георгійович ДУЩАК.

Про це повідомив голова Великокучурівської ТГ Василь Тодеренчук.

Військовий родом із села Тисовець. Йому було лише 34 роки.

Він більше півтора року боронив нашу державу від ворога, попри те, що його брат Андрій КУЧМІЙ теж віддав своє життя за незалежність нашої держави.

“Уся Великокучурівська громада схиляє голови в глибокій скорботі. Прийміть наші щирі співчуття…. Важко знайти слова втіхи, неможливо загоїти біль та гіркоту від втрати, коли зупиняється серце рідної людини…. Співпереживаємо всій Вашій родині! Вічна і світла пам’ять! Нехай спочиває з миром! Низький уклін Герою!”, – йдеться в повідомленні.

Усіх небайдужих просять долучитися до “живого коридору” та гідно вшанувати загиблого Героя Дмитра Дущака у вівторок 26 березня 2024 року.

Зустріч Героя відбудеться орієнтовно о 13год. 00 хв. – вулиця Центральна села Годилів (Кільце). Маршрут пролягатиме через вулицю Центральну села Годилів, далі по вулиці Головній (біля лікарні, Вікна-стиль) села Великий Кучурів, вулицею 28 червня села Тисовець, і до будинку захисника – вулиця Підлісна №8-А села Тисовець.

Церемонія поховання відбудеться у четвер 28 березня початок о 10 год.00 хв.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.