Новини

Ідеальний сніданок для схуднення. Це дійсно смачно та корисно

Сніданок вважається одним із головних ранкових “ритуалів”, адже саме вранці ми маємо “підгодувати” організм, щоб енергії вистачило на весь день. Втім, не всі знають, що треба їсти, щоб не бути голодним і не видужати.

Як правильно снідати для схуднення, розповідає на Eat this, not that.

Що є вранці, щоб не набрати зайву вагу

Як виявилося, ідеальний сніданок складається з трьох інгредієнтів:

Суміш зерен (кіноа, овес, насіння чіа, амарант та насіння льону);

Грецький йогурт;

Сублімовані ягоди.

Річ у тому, що клітковина у вівсяній суміші із зернами дасть ситість і при цьому забезпечить організм “корисним” жиром із вуглеводами. До того ж цей продукт називають “суперфудом”, адже в ньому багато поживних речовин та антиоксидантів. А лінії здатні знизити запальні процеси, які й провокують появу жиру на животі.

Грецький йогурт дасть вам по-справжньому “ситий” білок, завдяки якому ви зможете уникнути перекусів до обідньої перерви. До того ж він містить корисні пробіотики, які не лише допомагають схуднути, а й покращують мікрофлору кишківника.

А сублімовані (ліофілізовані) ягоди зроблять ваш сніданок не тільки смачним, але ще й “жироспалювальний”. Річ у тім, що малина, чорниця та полуниця, висушені холодом, запускають процеси, під час яких організм виробляє адіпонектин, що покращує метаболізм.

Саме тому експерти радять змішати ці три продукти та приготувати парфе. Йогурт, суміш із вівса та насіння, а також сублімовані ягоди підійдуть тим, хто хоче схуднути, але при цьому не голодувати. Втім, завжди важливо враховувати індивідуальні особливості, можливу алергію на деякі продукти та інше.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.