Новини

Удар балістикою по Києву: названо кількість постраждалих

У понеділок вранці, 25 березня, у Києві, який нещодавно зазнав масованої ракетної атаки, знову пролунала серія вибухів одразу після того, коли почали оголошувати повітряну тривогу. У Київській міський державній адміністрації повідомили, що у столиці працює ППО.

Оновлено 11:25. Віталій Кличко повідомив, що внаслідок сьогоднішньої атаки немає влучань в багатоповерхові житлові будинки. І наразі жертв немає. Відомо про 5 постраждалих. Із них двоє – в лікарні.

Але рятувальники продовжують розбирати завали зруйнованої триповерхової будівлі, що була одним з приміщень (спортивного призначення) державного навчального закладу. В сусідніх житлових будинках пошкоджені вікна.

Оновлено 11:47. Голова КМДА Віталій Кличко повідомив вже про пʼятьох постраждалих в Печерському районі. Трьом медики надали допомогу на місці. Двох – госпіталізували.

Оновлено 11:33. В КМВА розповіли деталі обстрілу, зазначивши, що під час третьої атаки на Київ за останні 5 днів окупанти використали дві балістичні ракети, які запустили близько 10:30 з території тимчасово окупованого Криму. Обидві ракети знищені силами та засобами ППО. Тип зброї встановлюється.

Внаслідок ракетного удару в Печерському районі пошкоджено нежитлову будівлю, без послідуючого горіння. В Солом’янському районі пошкоджено багатоповерховий будинок. В Дніпровському та Голосіївському районах зафіксовано падіння уламків. Є потерпілі, інформація щодо кількості з’ясовується. Дані оперативного зведення оновлюються та уточнюються.

Оновлено 11:24. Стало відомо про чотирьох постраждалих у Печерському районі. Двом жінкам медики надали допомогу на місці. Двох, зокрема 16-річну дівчину, госпіталізували, повідомив Кличко.

Оновлено 11:10. Віталій Кличко уточнив, що у Печерському районі внаслідок падіння уламків ракети руйнування в нежитловій триповерховій будівлі. Екстрені служби працюють на місці. Наразі виявили одну постраждалу. Їй медики надали допомогу на місці.

В КМВА підтвердили, що у Печерському районі, попередьно пошкоджено багатоповерхову нежитлову будівлю. Без послідуючого горіння. Оперативні служби працюють на місці. Попередьно, постраждала одна особа.

Оновлено 11:00. В КМВА додали, що, за попередніми даними, внаслідок ракетної атаки пошкожено багатоповерховий будинок в Печерському районі. Також, попередньо, зафіксовано падіння уламків в Солом’янському та Дніпровському районах. Дані щодо руйнувань та потерпілих уточнюються.

За словами голови Київської міської державної адміністрації Сергія Попко, у Голосіївському районі міста в лісосмузі виявлено уламки ракети. Попередньо, інформація щодо потерпілих та руйнування не надходила.

Оновлено 10:45. У КМВА додали, що за попередньою інформацією, внаслідок ракетної атаки на Київ зафіксовано падіння уламків в Печерському районі. Пошкоджено житловий будинок. Оперативні служби слідують на місце пригоди.

Водночас голова КМДА Віталій Кличко повідомив, що є виклики екстрених служб у Печерський, Соломʼянський та Дніпровський райони столиці. Підрозділи аварійно-рятувальних служб прямують на місця. Дані уточнюються.

В мережі повідомляють про величезний стовп диму на одним із житлових будинків та велике задимлення над містом.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.