Новини

В районі Авдіївки зменшилась інтенсивність боїв: у ЗСУ розповіли про ситуацію

В районі Авдіївки Донецької області російські війська зменшили інтенсивність штурмових дій протягом останніх днів. Окупанти проводять перегрупування і активно здійснюють розвідувальну роботу на цій ділянці фронту.

Про це повідомив офіцер 59 окремої мотопіхотної бригади ім. Якова Гандзюка Сергій Цехоцький в ефірі телемарафону.

За його словами, “м’ясні штурми” загарбників не мають успіху. Тим часом загарбники стріляють з артилерії, вчиняють скиди з дронів, застосовують дрони-камікадзе.

“Наразі збільшилась кількість літальних апаратів різного типу, в тому числі розвідувальних. Можемо зробити висновок, що противник перегруповується та веде розвідувальну роботу”, – розповів військовий.

За його словами, російська армія постійно поповнюється і модернізується. У системах радіоелектронної боротьби окупанти дуже добре забезпечені.

Тим часом на Мар’їнському напрямку кількість артилерійських обстрілів з боку армії РФ не зменшується, ворог активно застосовує КАБи.

Цехоцький каже, що на цих напрямках беруть участь в бойових діях мобілізовані з першого армійського корпусу, військо постійно поповнюється. Крім того, є спецпризначенці-інструктори, які добре підготовлені та керують процесами наступів і штурмів.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.