Новини

Росіяни масовано атакували Україну ракетами та “шахедами”: деталі нічної атаки окупантів

Увечері 22 березня на півдні України зафіксували російські ударні БпЛА “шахед”, пізніше рух безпілотників поширився на низку областей, там оголошена повітряна тривога. Згодом тривога через пуски крилатих ракет з літаків Ту-95МС поширилася на всю Україну.

Міський голова Харкова Ігор Терехов повідомив, що Харків знаходився довгий час під обстрілом, на місці прильотів виникли пожежі. У Харкові пролунало понад 15 вибухів. У місті проблеми зі світлом – ворог цілив по енергетичній структурі.

Очільник Запорізької ОВА Іван Федоров повідомив, що по Запоріжжю росіяни нанесли 8 ракетних ударів. Уражено обʼєкти інфраструктури, постраждали цивільні будинки. Є постраждалі, але інформація щодо кількості ще уточнюється.

Росіяни уночі 22 березня поцілили в об’єкт критичної інфраструктури у Вінницькій області, на Львівщині у результаті падіння уламків “Шахеда” виникла пожежа у лісовому масиві.

На Хмельниччині було чути звуки вибухів. У Хмельницькому, Шепетівці, Старокостянтинові, Красилові та навколишніх селах зникло світло.

Зазначимо, що повітряна тривога у Чернівецькій області пролунала о 1:02 та тривала до 7:00.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.