Новини

Куди скаржитися на погану роботу валідаторів: у Чернівцях почав працювати транспортний оператор

У Чернівцях розпочав свою роботу оператор АСООП “Айк’ю тікет”, який відповідатиме за безготівкову оплату у громадському транспорті Чернівців

Оператор має контролювати та відповідати за всі процеси оплати за проїзд як в комунальному так і в громадському транспорті, пише molbuk.ua.

Транспортний оператор також буде встановлювати та обслуговувати валідатори, здійснювати контроль за валідацією і розрахунками. Вирішуватимуть проблеми з оплатою.

Зі скаргами та пропозиціями на роботу системи автоматизованої оплати за проїзд, а саме: проблемами з валідацією, з оплатою банківських карток, неправильне списання коштів потрібно звертатися за номером телефону 0660283890 – департамент транспорту та окремих питань комунального господарства Чернівецької міської ради.

Був підписаний договір між депатраментом транспорту та окремих питань комунального господарства Чернівецької міської ради та ТОВ “АЙКЮ ДИРЕКТ УКРАЇНА” про організацію та обслуговування автоматизованої системи обліку оплати проїзду у міському пасажирському транспорті у Чернівецькій міській територіальній громаді.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.