Новини

У Чернівцях почали ремонтувати зупинки

У Чернівцях цього року передбачено витратити мільйон гривень на ремонт зупинок громадського транспорту. Наразі на ці роботи виділили 200 тисяч гривень.

Про це molbuk.ua повідомили у Чернівецькому тролейбусному управлінні.

Як пояснили у Чернівецькому тролейбусному управлінні, мільйон гривень на ремонт зупинок передбачено програмою розвитку пасажирського транспорту Чернівецької міської територіальної громади на 2024-2026 роки, але наразі всієї суми немає. Виділили лише 200 тисяч гривень.

Уже складено план ремонту зупинок. Насамперед ремонтуватимуть зупинки, які перебувають у занедбаному стані. Уже демонтовано старі конструкції на зупинках: Вокзальна, 10, Садова, “Автовокзал”. Також найближчим часом демонтують стару зупинку біля діагностичного центру, що на вулиці Небесної Сотні.

“На зупинках знімають обшивку, фарбують каркас і замінюють на нові матеріали. За потреби замінюємо на нові лавочки тощо. Це все називається поточний ремонт. Вартість ремонту конкретної зупинки визначається об’ємом робіт, необхідних для приведення її в належний стан, а також затвердженим планом робіт та кошторисною документацією”, – зазначають у ЧТУ.

Заплановано ремонт і укріплення зупинок на вулицях Ентузіастів, Каштановій, Січових Стрільців.

Загалом у Чернівцях налічується 270 зупинок громадського транспорту. Майже 30 % зупинок не відповідають жодним вимогам.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.