Новини

Розповісти про свої креативні ідеї: на Буковині проведуть конкурс інноваційних проєктів серед учнів та студентів

У Чернівецькій області провести перший обласний конкурс інноваційних проєктів “Ideas of young people – 2024”. До участі запрошуємо старшокласників і студентів.

Про це повідомив на фб-сторінці голова Чернівецької обласної ради Олексій Бойко.

“Маємо дати можливості нашим дітям і молоді творити та реалізовувати свої таланти у різних сферах. Розповісти про свої креативні ідеї та продемонструвати приклади їх реалізації на практиці зможуть усі охочі. Адже ми пропонуємо подавати конкурсні заявки у найрізноманітніших категоріях: від кібербезпеки та освітніх технологій, блокчейну, створення моделей державного управління з використанням цифрових інновацій до розробок у сфері оборони та безпеки, енергетики та екології, охорони здоров’я, біо та агротехнологій тощо”, – йдеться у дописі Олексія Бойка.

Детально про всі категорії йтиметься у проєктній заявці, яку можна буде заповнити онлайн 1 квітня.

Прийом пропозицій триватиме місяць – до 1 травня. Серед поданих проєктів журі обере три найкращі у кожній категорії, котрі увійдуть до фіналу конкурсу.

Переможець отримає грошову премію голови Чернівецької обласної ради у розмірі 15 тисяч гривень. А також підтримку у реалізації свого проєкту.

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.