Новини

Понад 70 тисяч доларів. Скільки заробляють Волошин, Алхім, Лебіга та інші українські блогери

Зірки соцмереж, такі як Олександр Волошин, Анна Алхім або ж Міша Лебіга діляться інформацією про свої заробітки, а когось “зливають” інсайдери.

Скільки заробляють відомі блогери, розповідає РБК-Україна (проєкт Styler) з посиланням на допис з Telegram-каналу “INSTAМАНІЯ”.

Скільки заробляє Волошин
Так, Волошин, як стверджують у Telegram-каналі, заробляє понад 70 тисяч доларів на місяць (приблизно 2,7 мільйона гривень). Більшу частину коштів він нібито отримує з продажу власних курсів, а незначну частину йому приносять рекламні інтеграції.

Доходи Алхім
Скандальна блогерка нібито отримує понад 50 тисяч євро на місяць (понад 2 мільйони гривень). Її основний дохід – реклама в Instagram. За одну Stories Алхім нібито може отримувати від 1 тисячі євро.

Скільки блогінг приносить Кенді Суперстар
Зірка соцмереж, як стверджується, заробляє понад 50 тисяч доларів на місяць (майже 2 мільйони гривень). Вона отримує гроші за рекламу, а також за проведення консультацій. Кенді вчить людей заробляти в соцмережах. Блогерка нібито бере 400 тисяч гривень за одну таку консультацію.

Скільки соцмережі приносять Анастасії Скальницькій
Ця блогерка заробляє стільки ж, скільки і Кенді Суперстар – приблизно 50 тисяч доларів. Вона отримує гроші за рекламу та продаж курсів.

Скільки заробляє Таня Пренткович
Доходи блогерки трохи нижче, аніж у вищеперерахованих зірок соцмереж. Пренткович нібито отримує 40 тисяч доларів на місяць (понад 1,5 мільйона гривень).

Скільки заробляє Даша Квіткова
Блогерка, як стверджується, заробляє 30-40 тисяч доларів на місяць (до 1,5 мільйонів гривень). Але 15% з цієї суми нібито отримує її менеджер.

Скільки заробляє Лебіга
Популярний блогер, який часто проводить стріми, нібито отримує 10-12 тисяч доларів на місяць.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.