Новини

На Буковині чоловік забив до смерті свого товариша

14 березня у селі Давидівка під час конфлікту 45-річний буковинець завдав своєму товаришу удари по голові. Унаслідок отриманих травм 59-річний чоловік помер. Правоохоронці оперативно затримали зловмисника та вже повідомили йому про підозру у скоєному правопорушенні.

Відповідно до санкції статті, винуватцю загрожує до 15 років позбавлення волі. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

На місці події правоохоронці встановили, що пізно ввечері 14 березня під час розпивання алкоголю між двома чоловіками виникла словесна суперечка.

“Унаслідок конфлікту 45-річний житель села Зруб-Комарівський наніс 59-річному господарю будинку удар кулаком в обличчя, від якого чоловік впав на підлогу. Надалі гість продовжив наносити удари товаришу по голові та шиї. Від отриманих тілесних ушкоджень буковинець помер”, – ідеться у повідомленні.

Поліцейські оперативно затримали зловмисника в порядку статті 208 (Затримання уповноваженою службовою особовою) Кримінального процесуального кодексу України.

Наразі слідчі поліції повідомили затриманому про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Правоохоронці звернулися до суду з клопотанням про обрання фігуранту запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Триває досудове розслідування.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.