Новини

Одяг, взуття та продукти: поліцейські з Буковини доставили допомогу дітям-сиротам на Миколаївщину

Буковинські поліцейські передали допомогу 186 дітям-сиротам з Миколаївщини.

Про це повідомляє відділ комунікації Нацполіції у Чернівецькій області.

За ініціативи начальника ГУНП в Чернівецькій області Віктора Нечитайла поліцейські спільно з меценатами Буковини в черговий раз зібрали та відвезли вантаж для вихованців інтернату на Миколаївщину. Діти дошкільного і шкільного віку, які цілодобово проживають і навчаються у цьому закладі, у період війни потребують посиленої підтримки благодійників.

Цього разу адресну допомогу отримали вихованці “Березківського мистецького ліцею”. Заручившись підтримкою ГО “Справа Кольпінга в Україні”, працівникам Управління головної інспекції ГУНП в Чернівецькій області вдалося оперативно зібрати необхідні речі відповідно до потреб дітей вразливих категорій населення.

Сьогодні, 13 березня, до 186 дітей-сиріт з Миколаївщини завітали поліцейські та благодійники з Буковини. Заздалегідь вони зібрали для дітей, які опинилися у складних життєвих обставинах, пакунки: набори з продуктами харчування, одяг, взуття, засоби гігієни, канцелярські товари, солодощі та настільні розвиваючі ігри.

– Минулого разу ми з партнерами привезли вантаж для херсонців. Тоді до мене звернувся колега з Миколаївщини та розповів, що на території їх області є навчальний заклад, де виховуються діти-сироти. Всі вони потребують речей повсякденного вжитку. Щоб покращити їх побут, ми подбали про одяг, взуття, а також продукти харчування та канцтовари. Нам укотре вдалося швидко відреагувати на прохання поліцейських з Миколаївщини. Сьогодні разом з дітьми радіємо, що могли зробити їм такі сюрпризи, – сказав начальник Управління головної інспекції ГУНП в Чернівецькій області Володимир Шепенюк.

Діти з Миколаївщини охоче прийняли подарунки та подякували правоохоронцям і благодійникам за них. Поліцейські у свою чергу пообіцяли і надалі “тримати руку на пульсі”, щоб вчасно реагувати на потреби як цивільних, так і військових. Адже кожна така акція не лише об’єднує українців, а й наближає нашу спільну Перемогу.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.