Новини

У Чернівцях визначили відповідального за систему оплати у громадському транспорті

Фото з фб-сторінки ЧТУ

У Чернівцях визначили транспортного оператора, який відтепер організовує та обслуговує автоматизовану систему обліку оплати проїзду у міському пасажирському транспорті Чернівецької громади.

Про це повідомляє Чернівецька міська рада, пише molbuk.ua

Оператором став ТОВ “АЙКЮ ДИРЕКТ УКРАЇНА”. Фірма зареєстрована у Києві. Основний вид діяльності – виробництво змонтованих електронних плат.

У мерії це називають “кроком до покращення якості обслуговування та зручності для пасажирівміського пасажирського транспорту”.

Раніше, зазначають, транспортного оператора не було. Лише зараз на умовах конкурсу його відібрали та затвердили рішенням виконкому.

Договір між новим оператором та депатраментом транспорту та окремих питань комунального господарства міськради підписали 18 січня цього року.

“Оператор контролює та відповідає за всі процеси оплати за проїзд як у комунальному, так і в громадському транспорті. Оплата проїзду, включаючи встановлення та обслуговування валідаторів, контроль за валідацією, розрахунки та вирішення проблем з оплатою – все це є зоною відповідальності транспортного оператора”, – коментує Аліна Парпауц, заступниця директора департаменту транспорту.

Контрольні функції, пов’язані з перевіркою квитків, забезпечує сам перевізник.

Зі скаргами та пропозиціями на роботу системи автоматизованої оплати за проїзд, зокрема, проблеми з валідацією, оплатою банківських карток, неправильним списанням коштів радять звертатися за таким номером телефону:

0660283890 (департамент транспорту та окремих питань комунального господарства).

Як відомо, з першого березня в тролейбусах Чернівців подорожчав проїзд: із 10 до 12 гривень, для студентів — з п’яти до шести гривень. Для школярів і пільговиків проїзд так і залишився безкоштовним за наявності транспортної картки.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.