Новини

Постійно був на бойових позиціях: що відомо про нового командира буковинської бригади ТрО

Командир 107 бригади ТРО Чернівецької області, полковник Ігор Ісаченко з військової династії і є бойовим офіцером.

Про це Ігор Ісаченко розповів у коментарі molbuk.ua.

48-річний Ігор Ісаченко був заступник командира 109 бригади ТрО Донецької області, де служив з початку повномасштабного вторгнення. З 2015 року служив у добробаті “Київська Русь”. Також був заступником командира батальйону у 54 механізованій бригаді.
Наказ про призначення на посаду командир 107 бригади ТРО Чернівецької області був 9 березня.

Щодо призначення, то зазначає, що буковинська бригада відрізняється від бригади, у якій служив раніше.

“Я постійно був на бойових позиціях. Тривалий період виконував обов’язки командира 109 бригади. Постійно командував підрозділами, які були у повному складі. З 107 бригадою ситуація інакша, адже батальйон розділений і знаходиться у різних регіонах. І це досить складно. Але змінити нічого не можу, бо рішення ухвалено вищим командуванням”, – каже військовий.

Ігор Ісаченко каже, що ретельно вивчить усі справи у 107 бригаді ТрО і поспілкується з офіцерським складом.

“Зараз приймаю справи, бо посада є матеріально-відповідальною і потрібно ретельно підійти до прийому. Навіть законодавством передбачено, що на це є десять днів. Буду ознайомлюватися, який морально-психологічний стан військових, як укомплектовані батальйони особовим складом, зброєю, технікою. Тоді зможу визначити, які завдання яким підрозділам визначити. Проведу інвентаризацію, підніму усі документи, відомості, поспілкуюся з командирами окремих батальйонів, а також з управлінням бригади. Я за те, щоб був порядок”, – сказав Ігор Ісаченко.

Ігор Ісаченко зізнається, що знає, що таке втратити дім, адже останні часом проживав у Бахмуті Донецької області.

“Мій батько був військовим і я жив у багатьох містах України. Останніми роками жив у Бахмуті. У мене був період, коли не служив в армії. З 2019 по 2022 рік перебував на пенсії. Мав у Бахмуті бізнес – будівельну компанію, а коли почалася війна, повернувся до строю. У Бахмуті втратив усе, що було. Але духом ніхто не падає, усе буде добре”, – каже Ігор Ісаченко.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.