Новини

Жіночі штани 2024. Дізнайтесь, що носять цього сезону*

Штани – зручний повсякденний одяг та незамінний елемент гардеробу кожної жінки. Але й вони мають підбиратися зі смаком. Чимало поціновувачок стилю надає перевагу Cropp, Miu Miu та іншим брендам. Водночас важливо завжди бути в курсі модних новинок.

Чим доповнити повсякденний образ?

У цьому розділі поговоримо про штани, характерні для стилів street та casual. А також розглянемо, з чим найкраще поєднувати той чи інший фасон.

Широкі штани жіночі дуже популярні ще з минулих сезонів. В них ви почуватиметесь легко та вільно, адже такий крій не сковує рухи. Досить часто на модницях можна зустріти подовжені моделі, де тканина майже покриває взуття й торкається землі. Доповнити свій образ можна за допомогою топа, футболки, лонгсліву або блузи. Такі штани доречно виглядають з піджаками та жакетами, а взувати можна як кросівки, так і туфлі на підборах. Можна звернути увагу й на палацо – теж широкі вільні штани, але з розрізами.

Обов’язковим елементом гардеробу варто залишити джинси. Це класика, яка завжди буде актуальною. Не виходять з моди й скінні – вузькі штани, які тісно облягають ноги. Цей фасон може шитися не лише з деніму, а й з трикотажу чи екошкіри. Зазвичай вони мають довжину до щиколотки. Гармонійно виглядають з виробами оверсайз – кардиганами, светрами, сорочками.

Сьогочасні модні тенденції повертаються до знаменитого фасону 2000-х, а саме – штанів-кльош. Це модель, яка розширена від коліна. З таким фасоном можна створювати луки у стилі street casual або smart casual. Вони надають образу певного шарму та романтичності.

Як підібрати максимально зручний аутфіт?

Згадаємо трендові фасони, які найкраще підходять для спортивного й вуличного стилів. У цих виробах головний акцент зроблено на зручності та функціональності.

Карго – штани, що б’ють всі рекорди за популярністю цього сезону. Зазвичай це широкі штани з високою посадкою, хоча бувають і приталені моделі. Головна відмінна особливість цих штанів – велика кількість кишень (від 4 і більше). До речі, штани карго жіночі можуть мати як вільний низ, так і стягнений резинкою, зав’язками чи ремінцем.

Не виходять з трендів і джогери. На відміну від карго, всі моделі завужуються від стегна донизу, закінчуючись манжетами або резинкою. Звичайно, вони мають дві внутрішні кишені та низьку або середню талію. Не варто думати, що це штани лише спортивного типу. Сьогодні випускається чимало зразків з нашитим декором, а також шкіряні, замшеві, велюрові, лляні моделі.

Кюлоти – ще один фасон для любительок стилю й комфорту. Це штани з довжиною нижче коліна, високою або середньою талією. Вони мають вільний крій, спортивні або casual різновиди. Є доволі широкі моделі, які візуально нагадують спідниці.

Обираємо свій фасон штанів: важливі поради

Під час вибору штанів завжди приміряйте кілька варіантів. Переконайтеся, що ви обрали свій розмір: спробуйте, чи зручно вам присідати і згинатися. Виріб не повинен висіти і збиратися в складки. Якщо підбираєте штани в інтернет-магазині, візьміть сантиметрову стрічку і виміряйте обхват стегон і талії, а потім знайдіть свої параметри на розмірній сітці магазину.

Обов’язково варто враховувати тип своєї фігури. До прикладу, вузькі плечі можна візуально збільшити широкими штанами. А під невисокий зріст краще вибрати довгі завужені штани, можна з вертикальними смугами. Колір та принт також мають гармоніювати з вашим силуетом, як і з образом в цілому.

Не забувайте про стиль. Приміром, худі жіночі оверсайз із джинсами або джогерами ідеально вписуються в урбаністичну стилістику. В будь-якому разі аутфіт має підкреслювати вашу красу й неповторність.

Наймодніші жіночі штани ви знайдете на сайті https://www.cropp.com/ua/uk/zhinkam/odiah/shtany

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.