Новини

Скандал з поліцейською у школі у Чернівцях: в мережі оприлюднили запис розмови з учнями

Скандал із поліцейською у школі Чернівців дедалі більше набирає розголосу. У мережі опублікували аудіозапис розмови поліцейської з учнями.

Запис з’явився у спільноті “Активний Гравітон”.

На записі чутно, як дітей змушують присідати та ставати у планку. Дівчинку, яка відмовилася це робити – вигнали із класу.

У відділі комунікації ГУНП у Чернівецькій області повідомили, що за даним фактом відразу була розпочата перевірка. Наразі вже проводиться службове розслідування.

Нагадаємо, інцидент трапився у гімназії №5 “Інтеграл”, що вулиці Руській 228А.

“Вчора наших дітей попередили, що в школі планується візит представників правопорядку та буде проводитися з ними бесіда на тему поведінки в школі. Сьогодні прийшла представниця ювенальної поліції. Вона почала своє “навчання” у вигляді погроз дітям. Однією з форм залякування було схиляння дітей до прибирання поліцейської дільниці.

Іншим погрожувала, що здасть в дитячий будинок. Але це ще не все! Поліціантка питала дітей, що таке підмет та присудок, і якщо дитина не знала відповідь – заставляла присідати з руками піднятими вгору 40 разів! Ще й кричала “бігом”! Обзивала їх тупими! Однією з жертв зухвалої поліціянтки стала дівчинка, в якої кучеряве волосся від природи. Їй вона запропонувала, щоби вона щось із ним зробила, інакше піде в дитячий будинок!” – розповіла Вікторія Китарюк.

За її словами, усі школярі плакали.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.